TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Programy do The Sims 2 (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=295)
-   -   Własne obrazy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=36449)

Rocket 23.09.2007 00:20

Odp: Własne obrazy

świetny poradnik dodaje reputacje :)
btw: mi działa bez zwierzaków i czegoś co wyszło po nich

Truskawkowa 23.09.2007 09:23

Dzięki .Napewno mi się przyda.
Reputacja poleciała.

sympathique. 24.09.2007 17:30

Nie mam zwierzaków i działa. co gadacie? xd

treys 02.03.2008 20:39

Super poradnik, zacznę tworzyć obrazy ;) Dzięki przyda mi się napewno.
P.S. Dodatki z neta już tak mają że niektórych opcji czasem nie ma :)

mis888 27.12.2008 15:26

Cytat:

Napisał MiNuTkA15 (Post 638221)
Nyanko ja mam tylko The Sims 2 i zrobiłam takie obrazy więc dlaczego mówisz że to działa tylko w Zwierzakach? Inni wypróbowali i jakoś im działają.

Mi niestety nie działa , simka ( w tym przypadku Andżelika Przyjemniaczek ) Nie maluje mi wybranego obrazu . Postępowałam tak jak było napisane w instrukcji a Andżelka mi maluje ten screen co ja zrobiłam . Nie wiem co poczne xD

Gio 27.12.2008 15:38

Skoro już odnowiłeś temat, to Ci odpiszę ;)
Poradnik działa niezależnie od tego ile i jakie się ma dodatki. Działa od podstawy bez żadnych dodatków :)

A co do malowania wybranych przez siebie obrazów

W Osiedlowym Życiu przy malowaniu obrazu (jak jest się już doświadczonym malarzem) można wybrać jeden z obrazów znajdujących się w folderu Paintings". jeżeli skopiujemy do niego inne, nasze obrazy sim również będzie mógł je namalować ;)

Intenso 27.12.2008 15:39

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 922711)
Skoro już odnowiłeś temat, to Ci odpiszę ;)
Poradnik działa niezależnie od tego ile i jakie się ma dodatki. Działa od podstawy bez żadnych dodatków :)

A co do malowania wybranych przez siebie obrazów

W Osiedlowym Życiu przy malowaniu obrazu (jak jest się już doświadczonym malarzem) można wybrać jeden z obrazów znajdujących się w folderu Paintings". jeżeli skopiujemy do niego inne, nasze obrazy sim również będzie mógł je namalować ;)

Nie tylko w tym. Jak ja miałam sam Minipack też była ta opcja :)

Gio 27.12.2008 15:43

W zasadzie to nie wiem od którego dodatku Maxis pomyslał o takim udoskonaleniu, ale dobrze, że chociaż pomyslał :)

Don.Eesy 02.01.2009 11:43

Nie wiem skąd pomysł, żeby były potrzebne dodatki. Simsy po prostu tak działają, że screeny z gry są zapisywane w folderze, niezależnie od części. Dodatki są tworzone na tym samym silniku gry co podstawka, więc w podobny sposób działają.

Master of Disaster 20.07.2009 20:42

O ile ja wiem, to od Zwierzaków właśnie można malować własne obrazki - te, które są umieszczone w folderze Paintings (ścieżka to C:\Documents and settings\nazwa użytkownika\Moje Dokumenty\EA Games\Paintings - na WinXP). Obrazki nie mogą być za duże i muszą być odpowiedniego formatu (PNG albo JPG, jeśli dobrze pamiętam). W poradniku jest pokazane, że można to zrobić nie mając Zwierzaków.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:54.