TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Złodziejka? oO (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=36575)

kornelia911 28.05.2007 20:22

Też mam ten "alarm na złodziei" ale i tak mi 'kradną' :O

Adi95 01.06.2007 08:59

Mi się taka rzecz zdarzyła raz lub dwa razy :angry: ... i chyba znam powód dlaczego klienci nieraz kradną - jeden klient stoi w kolejce ,a kasjer się wlecze z odliczaniem pieniędzy ,drugi klient traci cierpliwość i wychodzi (z niezapłaconym towarem oczywiście :con: )

Siekierka 02.06.2007 13:48

Cytat:

Napisał Adi95
Mi się taka rzecz zdarzyła raz lub dwa razy :angry: ... i chyba znam powód dlaczego klienci nieraz kradną - jeden klient stoi w kolejce ,a kasjer się wlecze z odliczaniem pieniędzy ,drugi klient traci cierpliwość i wychodzi (z niezapłaconym towarem oczywiście :con: )

Normalnie powinno być tak że zniecierpliwiony klient żuca na środek torbe z zakupami i wychodzi a potem pracownik sklepu odkłada to spowrotem na półkę. To musi być jakiś błąd w grze bo ja miałam wiele sklepów i nie zdażyło mi się żeby mnie ktoś okradł. :smirk:

karolkaaa402 02.06.2007 18:43

ja czegos takiego nie mialam..dziwne.. :O

Castaway 04.06.2007 13:43

...

Cytat:

Napisał sims_rules
Kurczę... nie wiem o co chodzi. Do mojego sklepu przyzła klientka, wzięła do torby dwie drogie rzeźby (łączna wartość to jakieś 11 tysięcy simoleonów) i... wyszła nie płacąc, trzymając torbę w ręku, zostawiając mnie z marnymi dwoma tysiami na koncie! Co jest?

To moja pierwsza firma wlaściwie, więc jeżeli to normalne to wybaczcie głupie pytanie, ale do tej pory zawsze klienci przed wyjściem płacili za zakupione towary... może to jakiś błąd w grze? Czy mam jakieś szanse na odzyskanie kasy? Bo sporo straciłam na zamówienie towaru itd. ;/

To chyba jednak nie blad . Bo to pewnie zlodziejka. Sorki ale nie mam tego dodatku ale kolezanka mi mowila ;)

Siekierka 05.06.2007 17:12

U mnie zdażało się że ktoś się skradał, przeszedł przez parcele i albo nic nie zrobił albo zabrał tylko gazete. :laugh:

psujka 11.06.2007 19:50

Ja

Ja nie miałam takich przypadków raz zdenerwowana Simka rzucila torby i wyszla. Ale miałam tki przypadek że kolo mojego domy kręciła się kolezanka mojej simki chodzila na palcach było to podejrzane. Do tej pory ma ciarki nie wiem czemu jak sobie o tym przypomne . :ohmy: :O

Castaway 22.07.2007 21:23

Odp: Złodziejka? oO

Mi tez się to zdarzyło ;] I przyszedł też złodziej i nie zapłacił . Jednak niektóre osoby wracały z tymi torbami i płaciły ;] np. Liliana Przyjemniaczek ;)
P.S Mam już zwierzaki ;]

magda_17 22.08.2007 15:10

no i co Idil?? jak ci coś zabierają to włancza się ten alarm??

mabda 22.08.2007 15:28

tez zauwazylam, ze klienci wychodza ze sklepu z torba i ida pograc z innymi, pobawic sie czy posiedziec, ale potem wracaja z torba i placa mi ladnie i grzecznie w kasie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:58.