![]() |
Ja mam 7 gości na liście, a mam dobry komputer :| ale to mi wystarcza, ponieważ nie lubie tłumów na imprezach. U mnie kiedyś też było mało osób na placówkach, ale oczywiście po wymianie kompa jest ich o wielie więcej... ;)
|
niee
Ught...! ja mam zawsze najwięcej 2 gości na impreze do przyjęcia...:O :O
|
Hehe Ja 5 <3 Dobry licznik na sprawdzenie, kto ma jakiego kompa xD |
To naprawdę zależy od parametrów komputera? :O Bo u mnie w jednej rodzinie maksymalna ilość to 2, a w innym np. 12. Dziwne... :wacko:
|
Hmm... w sumie faktycznie to skacze. Zresztą nie wiem xD Może jednak od rodzinki zależy? Od ilości przyjaciół cy cuś... |
A ja mam Ósiem :D
Laaa... a tak na marginesie jak zrobic dobre przyjecie weselne ? (piszczie na prova bo zrobimy OffTopa) |
Nie sprawdzałam ostatnio, ale ja mam chyba 2 ;( Cóż, zobaczymy, czy w rodzinie o większej ilości przyjaciół będe miała więcej, czy może to zależy od komputera? Mi się zdaje, że jednak od przyjaciół. Jak narazie u mnie kluby są puste :1smutny: Genialnie bo nawet nie ma kogo poznać. Ale zawsze można zaprosić tę grupę przyjaciół czy jak... |
Odp: MaŁo OsÓb W Klubach Wieczorem
Aby mieć więcej to trezeba mieć duzo ludzi w otoczeniu :D Wtedy co 2 lub 3 przyjdzie.
|
A u mnie maksymalną liczbę gości jaką mogę zaprosić na przyjęcie to dwie osoby. Natomiast na parcelach publicznych oprócz moich simów jest średnio po 3-4 innych. Jednak kiedy w otoczeniu wpisałam kod intProp MaxNumOfVistingSims (liczba) to mogłam zapraszać gości tyle ile dałam w liczbie, ale także na parcelach publicznych było nawet po 12 osób :O Myślę że to dzięki temu kodowi, w każdym bądź razie warto spróbować :D
|
ale fajny kod. dziekuje wam.wypróbuje wszystkiego.a ten kod intProp to jest szkodliwy dla gry tak jak boolProp??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:07. |