![]() |
Odp: MÓJ pierwszy domek ;P. {0 dodatków}
Fuuuuuuuuuuu ! nic do siebie nie pasuje spasowanie kolorów obrzydliwe jednym słowem tragedia !
1/10 ;/ |
Jak na pierwszy to ok. Ściany w pokojach nie pasują do podłóg i nie podobają mi się różowe pomieszczenia. Dam... 4/10
|
Ojojoj jakie dzikie kolorki ;p Pokój 1 i 2 mi się nie podobaja tak samo jak kuchnia. Reszta ujdzie w tłoku. ocena 5/10
|
o mamo zły
|
Style kompetnie pomieszane, zawsze inne drzwi i okna, różne meble, nie dopasowane podłogi do ścian, jednym słowem tragedia!!!!!!!!!! 1/10
|
Nie jest najgorzej. To twój pierwszy dom- wiec masz jak dla mnie taryfę ulgową. 5/10 bo aż tragicznie nie jest, tylko musisz troche popracować.
|
Jak na pierwszy dom i zero dodatków to ja widze tapete z Balangi ale ok. 3/10 bo pierwszy dom ...
|
Piękna.... biel -.-
Nic nie widać |
A mi się podoba jak na pierwszy raz ja też takie kiedyś robiłam i mi się podobały pozdrowienia ;*:*;*:* 10/10 10/10
|
nie chce powtarzać ale:
*czy chciałbyś/aś mieć takie duze oknna w łazience *nie wszędzie kolory pasują *masz nowoczesną kuchnie i nienowoczesna kuchenkę (to chyba nie pasuje) ** masz 4,75... :) poćwicz bedzie lepiej |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:25. |