![]() |
puska.rh, masz jedną wielką plamę o jednolitym kolorze? np. brązowa, niebieska? :>
jeśli tak to jest to wina karty graficznej. ściągnij nowsze sterowniki. miałam to samo kiedyś ;D. |
cenzura
tylko taki kwadrat jakiegos koloru (czasem niebieski lub zielony itp.)
|
|
Wolny taniec to nie błąd... Tylko niewiadomo czemu pojawił sie u osoby nie posiadającej NŻ ;] |
...
Cytat:
P.S fajny nick :) P.S2 Dzieki wszystkim ;] P.S3 Dupa_Murzynka tak w ogóle jestem puska.ph ;) ;P |
Cytat:
tez chcialam sie tak pobawic i okazalo sie, ze moja simka nie moze isc do pracy, bo nie moze [nie wiem czemu] i nie moze zareczyc sie, ani tym bardziej hajtnac z wybrankiem :] usunelam/wylaczylam ten hack i zobaczymy jak bedzie gra dzialac dalej, bo troche to irytujace jest |
Błąd, błąd, błąd :)
Też tak miałam jak nie miałam NŻ. Pomyliły im się nazwy, tu chodzi o opcję "Tańcz razem". Spełnijcie te pragnienie i zobaczycie, że zadziała. Jak będzie muzyka grała naciśnijcie na Sima i zróbcie "Tańcz razem". Ja też tak kiedyś miałam, że np. zamiast Mrocznego Kosiarza był Ponury Żniwiarz :laugh: Pozdro! Nikita |
co nie zmienia faktu, ze umnie po dodaniu hacka na ciaze nastolatek nagle zmniejszyl sie zasob interakcji...
|
...
Ja tam hacków nie dodaje do gry xD
|
Cytat:
Nie mówię że musiałaś mieć Inteen jest kilka takich hacków :). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:52. |