TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   dziwne i smieszne przypadki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=36994)

_TwIgs_9 27.06.2007 21:27

Cytat:

Napisał Bebku
Przy drzwiach wejściowych ustawiłem wieszak na okrycia wierzchnie - rozumiem,
że sim zakłada je podczas zimy.. ale żeby sam (bez mojej pomocy ^_^) zakładał je w lato? To już przesada..

No bo simy jak jest im zimno to sami z siebie zakładają ubrania wierzchnie! Widocznie było wtedy zimno lub przynajmniej chłodno :P

Mi się zrobił błąd w grze i jedna moja simka chodiła z niebiesko świecącą głową ;P Na szczęście już jest normalna :D

Aleks 28.06.2007 08:10

U mnie śmieszny moment był wtedy, kiedy simka po kąpieli z bąbelkami wyszła z wanny i cały czas się pieniła :laugh: .

Alatáriël 01.07.2007 12:23

Odp: dziwne i smieszne przypadki

Mnie sie śmiać chciało jak moja simka w lato jeździła na łyżwach w ubraniu wierzchnim XD

olliss 01.07.2007 13:14

Ooo lol :D Ja wiem, że to nic dziwnego, ale miałam sytuację z pingwinem. Dopiero się zdziwiłam, kiedy rozmawiał ze strachem na wróble :D
Dał się pogłaskać, a chciałam jeszcze raz to zaczął uciekać :D

Pozdrawiam, Alatáriël, normalnie padłam ze śmiechu :P

Anastazja 01.07.2007 17:59

JA się zdziwiłam, kiedy małe dziecko simoroślina poraczkowała do ogródka i zaczęła jeść ziemię.

Robot Sługus, lepiej nie grać z nim na balony wodne, bo może
to się źle skończyć XD
....oszaleje i porazi naszego sima prądem :wacko: :wacko:

Alene 01.07.2007 18:43

mi ten pingwinek przychodzi w kazda pore roku :O i załatwia swoje sprawy na gazecie której nie moge zdązyc odczytac bo odrazu się roztapia przez jego kałurze :O

Magi442 03.07.2007 10:00

Cytat:

Napisał kaja13
mi ten pingwinek przychodzi w kazda pore roku :O i załatwia swoje sprawy na gazecie której nie moge zdązyc odczytac bo odrazu się roztapia przez jego kałurze :O

pierwszy raz słysze mnie by sie taki pingwin w przydał bo nigdy gazet nie chce mi sie sprzatac :laugh:

mialam male dziecko i umiescilam je w foteliku los chcial ze byla tam stara butelka ze starym mlekiem matka chciala ja sprzatnac ale dziecko wyrwalo jej ta butelke z reki i wypilo to mleki a moja simka chodzila pozniej z reka zablokowana w kacie prostym i tak jakby nadal trzymala ta butelke w rece a ze byla jeszcze w ciazy i pokazal sie filmik jak ona rodzi i w pewnym momecie chwyta to dziecko do rak i sie do niego smieje a moja simka trzymala to dziecko jedna reka poniewaz ta druga byla zablokowana :laugh:

karolcia92 03.07.2007 10:20

Moja simka oglądała telewizję na kanale o pogodzie i facet od pogody powiedział latem(to było w Dziwnowie, ustawiłam lato na wszysatkie pory roku) ,,Teraz jest cieplo, ale może spaść ciężki śnieg'' :laugh:

The FerG 03.07.2007 13:28

A u mnie w pogodzie powiedział że jest ciepło i nieprzewidujemy żadnych opadów wyłaczyłem tylko telewizor a zaczeło padac :laugh:

A co do satelity to można sobie gdzieś w domu postawic np koło tv :D
(oczywiście kodem ).

Alene 05.07.2007 11:56

mnie rozsmieszyło to,kiedy moja simka była za długo na parceli publicznej i juz miała cała higiene czerwoną a zamówiłóa jedzenie i siedzi tak przy stole a reszta przechodzacych zamykała nosy.przyszła kelnerka do mojej simki i nagle zamykajac nos wywaliła całe jedzenie na moją simke.do dzis moja upokorzona simka ma to w ikonce wspomnien :D moze znajde zdiecie bo chyba robiłam ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:15.