![]() |
Limonkowa Kuchnia
Tu jest link do kuchni limonkowej :)
http://www.parsimonious.org/furniture/dining/1.shtml -proszę bardzo ;) |
Odp: Dom
Te cytryny w jadalni sa obrzydliwe. Style sa swietnie pomieszane, ale te cytryny i tak nie pasuja.
@BTW Skad masz te gigantyczne warzywa w ogrodzie, bo mi jeszcze nigdy takie nie urosly :O. |
Cytat:
Cytat:
ja użyłam akurat tutaj czaru :) |
Wspaniały dom! Daję 10/10! Najbardziej mi się podoba kuchnia i jadalnia. :D
|
No to tak: Wszystko jest ok, ale nie podoba mi się ta biała łazienka, powinna być taka.. bambusowa :) No i ogródek nie potrzebny - ten warzywny. Nie podoba mi się też leżak przed domem, nie powinien być na widoku, lepiej z tyłu domku. Najładniejsza jadalnia, czy mogłabyś mi na priv. napisać skąd bierzesz meble tak ogólnie? byłabym wdzięczna :D
|
Podoba mi się bardzo :) To jeden z najładniejszych domków jakie widziałam budowanych w ts1;p 10/10
|
A ja nie mam zadnych zastrzezen.:))Dom bardzo mi się podoba...naprawdę dobra robota:)
ocena: 10/10 |
Świetny dom tylko zdjęcia trochę małe 10/10
|
Dom prezentuje się bardzo ładnie. Może trochę faktycznie pomieszałaś style, ale mniejsza o nie - liczy się w końcu efekt koncowy, który według mnie jest pozytywny. Bardzo ładnie umeblowane pomieszczenia. Nie szalałaś kolorami i dlategoo wwszystko trzyma się kupy. Pomieszczenia wydają się przytulne i pełne światła. Rozmieszczenie poszczególnych elementów sprawia, że dom jest w sam raz (ani nie jest ubogo, ani nie ma też strasznego przepychu) . Daję 10/10
|
Dom wygląda, jak by był zrobiony w TS2 :O
Czyli bardzo dobrze, jak na pierwszy ;) 10/10 daję z czystym sumieniem :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:15. |