TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Nowa posiadłość Chanel :) [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37226)

bartek0101 14.07.2007 17:06

Odp: Nowa posiadłość Chanel :)

OO dzięki!!!

Margierytka 15.07.2007 09:38

Szczerze? Potężna kobyła. Jak się patrzy na rzuty - masz zbyt dużo wolnych przestrzeni. No i strasznie pomieszałaś style. Ot np błyszczące biurko i wiszący bambusowy fotelik z tropików. Biala ultra modern kuchnia na tle wazonów z suszem i pseudo japońskich tapet. Klimatycznie ale z lekkim bałaganem. Natomiast duży plus,za to że Ci się chciało to urządzać tylko dla 2-ki simów i za romantyczne widoczki na morze.

Fảlivrin 15.07.2007 09:52

Cytat:

Napisał Margierytka
Szczerze? Potężna kobyła. Jak się patrzy na rzuty - masz zbyt dużo wolnych przestrzeni. No i strasznie pomieszałaś style. Ot np błyszczące biurko i wiszący bambusowy fotelik z tropików. Biala ultra modern kuchnia na tle wazonów z suszem i pseudo japońskich tapet. Klimatycznie ale z lekkim bałaganem. Natomiast duży plus,za to że Ci się chciało to urządzać tylko dla 2-ki simów i za romantyczne widoczki na morze.

Jeszcze oprócz 2 simów jest roboy, pies i kot :D
Dziekuja za ocene ;) Rzeczywiscie, dopiero zauwazylam jaki galimatias jest w domu :D

Margierytka 15.07.2007 09:59

Moim zdaniem, jak delikatnie ujednolicisz style to będzie prawdziwa perełka. Poważnie. Na Twoim miejscu rozjaśniłabym odrobinę wnętrza i zrezygnowała na razie z japońszczyzny. :) Bo bryła sugeruje raczej solidną luksusową posiadłość, a nie domek z bambusa. I jeszcze coś - jak będzie Ci się chciało, to przerabiać to chętnie bym obejrzała zdjęcia po zmianach. ;)

Fảlivrin 15.07.2007 11:22

Może przy odrobinie chęci i czasu poprawie domek, ale powiedz mi jedno - Czego w ogóle mam sie pozbyć z domu? :)

martusia_re2 17.11.2007 08:18

DOm świetny niemam zastrzerzeń!! Podoba mi się widok na morze.:)) Dom urządzony romantycznie :)) 10/10

Kenji 25.11.2007 12:54

łał... ale willa
10/10

Komurka 25.11.2007 15:37

Widze że Państwo Chanel nieźle są dziani $$$ ;-) W wielu projektach użytkownicy chcieli stwożyć wille, z tego co pamietam to żadnemu to sie nie udało az to tej pory! Podłoga z marmuru,tysiące świateł, barek, piekne widoki - można by było tak wymieniać w nieskończoność. \uważam iż ta praca powinna stać się wzorem dla tych, którzy planują zbudować wille.

10

Marny gracz 05.12.2007 07:16

Yo, domek super ale ta poprzedni domek super, ten trochę gprszy ale i tak 10/10!!!!! Bosko

Parker 05.12.2007 15:48

Domek z przesytem, ale ja takie lubie :) 10/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:36.