![]() |
Odp: Marzenia-mój pierwszy domdek na forum
Niedobrze mi jest. Takie domy to robi moja siostra, a ona robi baaaaardzo zle domy.
0/10 |
Nie!!! nie cierpie domow ktore przypominaja nie dom a klub! a pozatym nienawidze jak dom zajmuje cala dzialke a w jednym pokoju (jest taki jak moj caly dom w simsach) jest tylko kanapa a reszta pokoju pusta!!
|
Ta, ...:
-pomieszczenia za duze -zbyt czarny z zewnątrz -za duzo czerwonego -niebieski + czerwony = ohyda -źle zagospodarowane -meble również nie pasują. Buduj dalej, z czasem zaczną wychodzić. Pozdrawiam. |
z zewnątrz - za ciemno, w środku - za czerwono. i za duże pomieszczenia robisz, za mało mebli dajesz. i za dużo lamp jest. :}
|
0/10 za duże pomieszczenia a w dodatku ciemne ;/ najgorsza jest łazienka :wacko:
|
powiem ci coś na pocieche
ten dom wyglada jak domy mojej siostry z the sims 1 ona w nich naprawde grala i nie dalo sie jej wybic tego z glowy teraz nie jest wiele lepiej w sumie jak na dom kultu satanistow to jest calkiem nie zly, w sam raz do dzikich imprez gdzie jest potrzebne duzo wolnej przestrzeni do skladania ofiar na tymczasowych oltarzach a okna sa zupelnie zbedne |
O nie!Zawiodłam się!!!Bryła to jakiś klocek,a pomieszczenia za wielkie!Nie podoba mi się.Jednym słowem!0/10!Nie obraź się
|
Dobra,już ją wystarczająco zjechaliście więc ja nic nie powiem tylko dam ocenę :)
0/10 :) Pozdrawiam... xD |
Okropny dom. Wogóle mi nie ptzypadł do gustu. 1/10
|
Jedyne co mi się podoba to ten kotek :) Reszta niestety nędzna... xP
Ocena 0,01/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:09. |