![]() |
Odp: Szałowa chata- drugi dom na forum
Ta bryła jest moim zdaniem zbyt wymyślna. Trawa wygląda sztucznie... Szczerze mówiąc ten dom to w ogóle nie mój styl. Wolę nowoczesne... Pomieszczenia są za duże, nie zagospodarowane... Jeśli już uparłaś się na stary styl, to mogłaś chociaż drzwi i okna dobrać. Obecne w ogóle nie pasują. To rzuca się w oczy zwłaszcza w sypialni. A właśnie, co do sypialni - w oknach nie dałaś zasłon, a na drzwiach tak? W niektórych pomieszczeniach okien nie ma ( łazienka ), w innych jest ich zbyt dużo ( jadalnia ). Oj. Wucet to zupełna porażka. Po co tam dwa kible? Przecież simy i tak nie będą się wypróżniały jednocześnie, chyba, że małżeństwo. Lepiej by wyglądało, gdybyś przedzieliła to na pół i zrobiła dwie różne łazienki. Jakoś mi się nie podoba... Moja ocena: 2/10. I tak jest lepiej niż było. Pozdrawiam.
|
Kiepsko, kiepsko... Powinnaś budować mniejsze domki - lepiej wyglądają. Takie giganty naprawdę źle wyglądają. A jeśli nie masz pomysłu na bryłę zobacz domy np. Ulmile, Eveline i zobacz jakie oni robią bryły i zobacz.
4/10 |
Z zewnątrz nawet spoko. W środku mi się nie bardzo podoba. A w sypialni ta żółta fierana na dużym oknie? Ahh... i trawa na drodze zamiast asfaltu :O ?Coś nie tak. ;] (Moim zdaniem oczywiscie)
4/10 |
jesli juz nie chciałas tej ulicy to mogłas wybudowac dom na zielonych terenach a nie na przedmiesciu gdzie jest asfalt
|
Fajny domek jak go zobaczyłam myślałam że to będzie jakiś w stylu chińskim, podobała mi się kuchnia, jadalnia i salon a niepodobało mi się że trawa jest na ulicy i sypialnia ta pościel troche nie pasuje 6\10
|
ja bym sie wstydzila cos takiego pokazać na forum. Ta oczobijąca trawa na ulicy może i jest pomysłowa, ale nie wszystko co pomysłowe jest piękne... słaba jakość zdjęć, ustaw je sobie w opcjach, w dodatku pościągaj jakieś dodatki z netu, polecam holysimoly, muranomoblia, sims2credible, zresztą znajdziesz wiele rzeczy w dziale "gdzie moge to znaleźć?". Nie ocenię, życzę owocnej pracy.
Powiedz mi, po jakiego grzyba ci taka wielka kuchnia? Przecież ona ma więcej niż 30m kw.!!! A ta zasłonka przywiązana do szyby chyba to już tragedia... czy ty patrzysz na te zdjeci ._." ?? |
Nie no...Muszę dać taką samą ocenę jak przy twoim pierwszym domu...
0/10 :P |
O BOZE!
Ta trawa to porazka! Ona juz mówi: Nie wchodz dalej bo to masakra! Nie podobają mi sie podłogi, fajny basen. Tyle. |
Salon wyszedł Ci nawet, nawet :P Ale poza tym dom to porażka :D
|
jedyne co mi sie podoba (!!) to salon pomijając 3 stoliki a na jednym z nich dupny wazon
reszta KIT!! zgon totalny 1/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:42. |