![]() |
Odp: Pokićkane sąsiedztwo
Zaskoczyło mnie FS w The Sims 1! Nie wiedziałam, że ktoś jeszcze na nich pisze, podziwiam Cię! FS całkiem niezłe czekam na kolejny odcinek.
|
Też sie niespodziewałam że ktoś jeszcze napisze fotostory w simsach 1 :) Narazie jest fajne :) Czekam na dalsze odcinki :)
|
Hm..Czy ja wiem..A więc:
-Pisz dłuższe odcinki -Pisz bardziej po polsku (mam na myśli, żebyś nie pisał coś takiego jak"powiedział z nutką tumiwisizmu".Nie wszyscy to rozumieją jak widzisz. To chyba narazie wszystko.6/10. Ps:Gdzie się znajdują zdjęcia w simsach 1 !? |
W niektórych momentach leżałam xD Czekam na next part. |
Semus,ty se nie rób jaj,i dawaj nowy odcinek.. :D
Uwielbiam FS pisane lekko,z dowcipem i ironią,A twoje ma "to" poczucie humoru,które uwielbiam :D No i jeszcze FS w The Sims 1... Jestem wzruszona aż do pięt ;( Nie każ mnie i innym czekać :) Ps-U mnie są tanie wina "Leśny Dzban" bądź "Komandos","Granat","Apacz" itepe . Z "Anakondą" się jeszcze nie spotkałam... xD |
Jak dodaleś te zdjecia w jakim pliku one sa
|
The Sims 1 ?
Bardzo się cieszę z tego powodu. A ogólnie? Hm, zbytnio mi się nie podoba. Nie moje klimaty. Kilku wyrazów nie rozumiem, trochę niejasne... Ale czekam na kolejne części. |
Może niektóre teksty mi nie pasują ale ogólnie to bardzo ciekawe fs! :D
I tak przyjemnie się czyta fotostory z simsów 1 nie wiem czemu ;) Czekam na kolejny odcinek! :smirk: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:02. |