![]() |
Odp: Pryszcze
Pryszcze same po pewnym czasie wyskakują . I nie trzeba się nie myć żeby mieć pryszcze :D . Ja miałam wiele razy [w simsach oczywiście] .Jak wyskoczoł to żeby znikały trzeba klikną na lustro i wybrać "użyj maści na trondzik' :D
|
U mnie pryszcze pojawiały się najczęściej kiedy nastolatki miały aspirację chyba pragnienie romansowania albo pragnienie popularności ale nie jestem pewna :(
|
Cytat:
|
ok. wyprubuję to.
|
A mi zawsze u nastolatków wyskakują pryszcze i mam wszystkie dodatki do simsów zainstalowane także to raczej problem nie jest. Mam kilka skinów z neta więc to problem też nie jest. Może być problem z twoją grafiką, bo gdy masz ustawione na niskie detale to ich po prostu nie widać, ale w lustrze powinna być opcja użyj maści na trądzik albo coś.
|
dzieki. juz ustawilam. no to czekam na pryszcze :D
|
Moja simka-nastolatka kiedyś miała pryszcza,ale dobrze się odżywiała i zadbane dziecko ogólnie było ;) To było na samym początku grania w simsa B) w tedy myślałam że ona ma guza ( syfek był na czole) bo wcześniej się przewróciła z braku snu. Skapłam się że to pryszcz dopiero kiedy wyszły nowe i kiedy klikłam na lustrze to pojawiła się opcja ,,posmaruj się kremem na pryszcze" czy coś w tym rodzaju :D
|
Cytat:
|
U mnie było tak że za parę dni nastolatek miał stać się dorosły i wystoczyły mu przyszcze kliknęłam na lustro i nacisnęłam "użyj maść na przyszcze" ale one nie znikają tak od razu
|
pryszcze pojawjają się chyba dopiero w dodatku na studiach jak miałam zwykłe simsy to nigdy simy nie miały pryszczy
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:07. |