![]() |
Odp: Bezimienny dom
No więc tak:
ZEWNĄTRZ: Tutaj się przyczepię, bo wiem, że stać Cię na więcej :P Zmień tynk, to po pierwsze, po drugie myślałam, że coś wykąbinujesz :D A tu proszę, zwykło, prosto... Ale nie lubię dziwolągów, dlatego 5/10 :( OGRÓD: A raczej jego brak... Przydałaby się jakaś ławeczka, drzewko... Ale biorąc pod uwagę to, że rodzina dopiero się wprowadziła... Nie będę wcale oceniać... ogrodu oczywiście... BRYŁA: Jak już pisałam, zwykła i prosta, te okna troszkę mi nie pasują, jakies drewniane byłyby lepsze. Ale drzwi są ok :) Dlatego 6/10 WNĘTRZE: Ślicznie!!! Inaczej tego nie umiem nazwać :) Chętnie bym zamieszkała w takim domku :) Absolutnie 10/10 RAZEM: Nie liczyłam ogrodu więc będzie 21/30 UWAGI: Wiem juz teraz Olliss, że masz wielki smak tak jak ta rodzinka :) Dużo ciepła, i takiej magii :) Spokojnie, a zarazem wytwornie :D Stwarzasz taki przyjemny klimat... Jestem pod wrażeniem, naprawdę. Czekam na kolejny domek, teraz chciałabym zobaczyć pokój nastolatki w twoim wykonaniu, powiedzmy, że jest ona bardzo romantyczna, marzycielska i także lubi przytulne mieszkania :) Oczywiście daj do ściągnięcia :D Pozdrawiam Kasia |
Dziękuję bardzo za oceny i za wzkazówki. Proszę o dalsze komentarze ;)
|
Aż mi się lekko zrobiło na duszy jak zobaczyłam pokój dzienny :P czy co tam :) Wszytsko jest oki ale dla mnie troche za różowo ;]
|
Bardzo podoba mi się domek daje 10/10.Dom super!!!
|
ładny domek naprwde bardzo milutki
ale jak zrobić żeby podłoga tak pięknie błyszczała? :D powiedzcie jeśli wiecie ~sunny~ :P Niektóre szczyty można zdobyć tylko razem. |
Bardzo sympatyczne miejsce. Z zewnątrz co prawda nie ma czego oglądać, ale środek nadrabia.
Najbardziej podoba mi się kącik na zdjęciu numer 7. Marzę o czymś takim :) |
~sunny~ masz w pierwszym poście na dole ;);
A dom 1o/1o nie mam żadnych zastrzeżeń jak nie chce ci się zaglądać to masz : http://www.muranomobilia.com/product...millenium.html |
ladny 9/10 minus za dach
|
moim zdaniem przedobrzyłaś z bryłą. jest zbyt kosmiczna(heh) na taki malutki ciepły domek. w środku jest całkiem, całkiem. nie podoba mi sie ściana w jadalni i to coś co jest na oknach,dach no i brak ogrodu, moja ocena to 6,5/10
|
Bryła może być, ale bez ogrodu jest strasznie pusto. W środku ślicznie ciepłe kolory oddają miłą atmosferę. Daję 9,5/10 :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:27. |