![]() |
Odp: Romantyczne ognisko domowe
Mi się nie specjanie podoba, ale zastanawia mnie dlaczego w tym domu jest tak jasno, choć jest tak mało okien??????????????
|
hej wiecie jak ściągnąć z murano tą błyszczącą podłoge ?
|
Cytat:
Ja mam jeszcze dodatkowe utrudnienie, bo okna nie dają mi światła, chociaż nie wiem ile bym ich dała :) rogi_kalafior - Ze strony chwilowo nie da się ściągnąć tej podgłogi. Jeśli chcesz, napisz w temacie o niej :) Ktoś Ci może prześle :) Pozdrawiam, dziękuję za oceny :) Cieszę się, że są różne - mogę wiedzieć, co poprawić, a co jest dobre :) |
Nie wiem czy toś to już pisal ale w niektórych pokojach w ścianie widać kawalek kwiatka i w pokoju z lóżkiem dla jednej osoby wnika w ściane do zastrzeżen dokladam jeszcze iż tam gdzie jest lóżko dwu osobowe ta "firanka" wnika w lóżko.
Wiecej nie mam mu do zarzucenia. Na zewnątrz śliczny w środku nie zapiękny ale ladniejszy niż przeciętny. W innym twoim domku docenilam to, że nie użylaś obiektów ściągnietych. Osobiście nie przepadam za dużą ilością dodatków ściągnietych. I tu sie ciesze nie wszystkie są z neta! Pozdrawiam Tuśka! |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:11. |