![]() |
Odp: Dom Anvil
Cytat:
Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\PackagedLots |
hmm nie ma u mnie takiego dokumentu jak packagedLotz
|
No to zdeczka dziwne :lol:
|
chyba prądu nie było bo się oświetlenie nie świeci...
fajnie na zewnątrz wyglądają ośnieżone, nowoczesne bryły domów. |
No Nie Taki Zły
Pozdr. :) |
Ach... zima... ja też tak chcę!
Bryła mi się nie podoba. Nie lubię oszklonych klocków. Wewnątrz nic szczególnego. Jest okropnie ciemno (lepiej było robić zdięcia w nocy) plus za sufit, ciepłe kolory na ścianach. No właśnie - ściany. Jakieś takie puste mi się eydają, za mało kolorów? Nie podoba mi się także : dywan pod lakierowaną podłogą w kuchni, fontanna w łazience (nie rozumiem po co ona tam), ciemność w domu, i rozmieszczenie mebli . 4/10 |
Bryła kompletnie mnie nie zachwyciła. I wcale nie uważam, że jest nowoczesna - duże okna i bryła w kształcie klocka nie robią z domu nowoczesnego !!!
Hol jest bardzo pusty brakuje mu czegoś, być może jest to spowodowane przez zły dobór koloru podłogi i ścian. Ta ściana z oknami mnie przeraża, gdzie tutaj dyskrecja ? W salonie nic mi się nie podoba, każda rzecz jakby była z innej bajki. W kuchni jest już trochę lepiej, jednak co robi ta kozetka obok mebli? Łazienka, tutaj również jest strasznie namieszane. Sypialnia jest jedynym pomieszczeniem które mi się podoba, lekkie meble, ciepłe kolory. Daje 1/10 1 za sypialnie. |
Zarąbicha :D
|
Powiem tak już mam dość tych dodatków, a właściwie zestawów dodatków z kuchni i ten zestaw w gabinecie też jakiś sztuczny. Za to podoba mi się jadalnia, salon średni i na zewnątrz trochę przydużo tych wielkich okien ;p 7/10
|
podoba mi się sypialnia ma ciepłe barwy. Moje ocenka za cały dom:
9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:49. |