![]() |
Odp: Ulica Słuszna 135 by Irbis
Sam dom i ogród mi się baaardzo podobają. :)
Natomiast w środku podoba mi się najbardziej sypialnia dorosłych. Nie podoba mi się styl klasyczny. :) Ogólnie dam 7.5/10 B) |
Mnie się domek bardzo podoba, niestety nie ocenię bo nie znam się na tym :(.
A mam pytanko, jak się buduje takie schody z półpiętrem ? |
w salonie kanapy sa za zółte XD, a tak to to jest kilka rzeczy typu nie pasujace za jaskrawe itp. A pozatym nie mam do czego się przyczepić :) Ps. Nie ma tego klimatu ktorego potrzebuje - jaki ma Moniiia
|
Freya napisała:
Cytat:
Moniiia napisał/a: Cytat:
Pirom@n napisał: Cytat:
Jean napisał/a: Cytat:
Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli poświęcić swój czas i ocenić moją budowlę :) |
Nie mam zadnych zaszczeżeń co do tego domku super go zrobiłaś bardzo mi sie podoba ten ogród. podobają mi sie tegrze twoje kombinacje ze schodami ja nigdy nie mam takich pomysłów
|
Bryła i wnętrze bardzo ładne, ale to nie moje klimaty. Jednak coś ma w sobie. Daję 7,5/10
|
Wow! Super dom!Tylko kilka szczegułów mi nie pasuje ale każdy ma inny gust:) 10/10
|
W sumie ok B)
tylk ten salon :1smutny: ta sofa troche za (żółta) ale ogród jest zajefajny ;P i za dom dam z ........... 8,5 :P |
Dom jest uroczy.
Szczególnie podobają mi się schody na piętro. Fascynują mnie też kolory - niezwykle ciepły, a jednocześnie okazały dom. Ogólna ocena 9/10 :-) |
Zatkało mnie. Dom jest super choć trochę przy duży :D dam 9,8/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:31. |