![]() |
Odp: Wasze rokordy !!
Mnie się udało tylko grać tak długo, że Jasiek Kowal i Ofelia Zmrok z Dziwnowa doczekali się wnuków. Potem mi się znudziło :P
A punktów aspiracji mam zawsze ponad 150 tysięcy, bo spełniam dużo pragnień, ale prawie w ogóle nie kupuje nagród aspiracji ;) |
Ja gram wieloma rodzinami, prawie wszystkie porzuciłem po 4 pokoleniu. Jedną gram szczególnie długo, czyli od kiedy mam simy, od września roku 2005. Ta to ma tyle pokoleń, że nie liczyłem, ale coś około 50. A punkty aspiracji to chyba 350 tysięcy.
PS. Wie ktoś czy jest kod na punkty aspiracji, bo w młodszych pokoleniach mam problemy ze spełnianiem pragnień. |
Cytat:
Cytat:
|
ja miałm że czyba dwa te ostatnie eliksiry mozna było kupic :P
|
ja grałam hm... pięc, sześc dni jedną rodzinką. Nie umiem grać tak długo, jak niektórzy piszą, chyba, że wyjątkową rodzinką :)
|
Cytat:
|
Ja grałam 2,5 miesiąca Ćwirami, ale potem musiałam odinstalować Simsy :( A działo się tak dużo |
Najdłużej grałam Ćwirami, około miesiąca będzie na pewno =] Ale to było na samym początku, gdy zaczynałam grać w TS2. Teraz ledwo stworzę rodzinę i ją wprowadzę do domu, to już tworzę nową rodzinę.
|
Cytat:
|
Ja najbardziej lubię tworzyć simów i grać nimi..nienawidzę trybu budowy i urządzania... xP
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:44. |