TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasze rekordy !! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37945)

Eámanë 17.08.2007 07:05

Odp: Wasze rokordy !!

Mnie się udało tylko grać tak długo, że Jasiek Kowal i Ofelia Zmrok z Dziwnowa doczekali się wnuków. Potem mi się znudziło :P
A punktów aspiracji mam zawsze ponad 150 tysięcy, bo spełniam dużo pragnień, ale prawie w ogóle nie kupuje nagród aspiracji ;)

Miau 17.08.2007 07:14

Ja gram wieloma rodzinami, prawie wszystkie porzuciłem po 4 pokoleniu. Jedną gram szczególnie długo, czyli od kiedy mam simy, od września roku 2005. Ta to ma tyle pokoleń, że nie liczyłem, ale coś około 50. A punkty aspiracji to chyba 350 tysięcy.
PS. Wie ktoś czy jest kod na punkty aspiracji, bo w młodszych pokoleniach mam problemy ze spełnianiem pragnień.

..::lOvE::.. 17.08.2007 08:12

Cytat:

Napisał Eámanë
Mnie się udało tylko grać tak długo, że Jasiek Kowal i Ofelia Zmrok z Dziwnowa doczekali się wnuków. Potem mi się znudziło :P
A punktów aspiracji mam zawsze ponad 150 tysięcy, bo spełniam dużo pragnień, ale prawie w ogóle nie kupuje nagród aspiracji ;)

A tworzysz rodzinki ? Czy tylko grasz tymi gotowymi ??
Cytat:

Napisał Ala20
A ile najwiencej punktow aspiracji mieliscie??Ja 125,55.To narzie.Wiem ze pewnie mieliscie wecej.

Nie ten temat ,ale odpowiem :) Ja..uu...nie licze.. :P Ale miała baaardo dużo :P

Isia_xD 17.08.2007 12:24

ja miałm że czyba dwa te ostatnie eliksiry mozna było kupic :P

Iminashi 17.08.2007 15:32

ja grałam hm... pięc, sześc dni jedną rodzinką. Nie umiem grać tak długo, jak niektórzy piszą, chyba, że wyjątkową rodzinką :)

pocia 17.08.2007 15:46

Cytat:

Napisał ..::lOvE::..
WoW...ja gdybym miała tAkie problemy to kurde nie wiem co bym robiła...Wkurzała się i nie grała xD A co do grania bez kodów...uwielbiam to robić..ale nie w Simsach 2..zawsze bez kodów grałam w Simsach..najfajniej mi szłow Abrakadabra :* Pozdrawiam

dzięki za pozdro i nawzajem;D. a co do tego wkurzania się i nie grania, to oczywiście po każdym "popsuciu się danych" tak robiłam, ale jak można nie wrócić do gry gdy w sklepach czeka nowy dodatek?*-*. to mi przypomniało, że muszę wrócić do gry i zarobić jednej rodzince na wakacje, bo inaczej będzie musiała pojechać z kodem T_T.

Vila 17.08.2007 16:56

Ja grałam 2,5 miesiąca Ćwirami, ale potem musiałam odinstalować Simsy :( A działo się tak dużo

vanity 17.08.2007 17:16

Najdłużej grałam Ćwirami, około miesiąca będzie na pewno =] Ale to było na samym początku, gdy zaczynałam grać w TS2. Teraz ledwo stworzę rodzinę i ją wprowadzę do domu, to już tworzę nową rodzinę.

Lilith 17.08.2007 18:09

Cytat:

Napisał Tribädé
Najdłużej grałam Ćwirami, około miesiąca będzie na pewno =] Ale to było na samym początku, gdy zaczynałam grać w TS2. Teraz ledwo stworzę rodzinę i ją wprowadzę do domu, to już tworzę nową rodzinę.

Dokładnie mam tak samo :D

..::lOvE::.. 17.08.2007 18:45

Ja najbardziej lubię tworzyć simów i grać nimi..nienawidzę trybu budowy i urządzania... xP

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:44.