TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Młodzieżowy Styl (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37976)

Tonetti 19.08.2007 17:41

Odp: The Sims 2 Teen Style Stuff

A co do polskiej nazwy packu - powinni wymyślić jakąś inną. Styl nastolatków... Naprawdę głupia nazwa...

Byku 20.08.2007 08:56

Tonetti masz racje.Styl nastolatków to taka beznadzieja:P

vanity 21.08.2007 10:38

Tak to kolejny beznadziejny Mini-Pack. Oni zajęliby się lepiej pełnymi dodatkami, a nie takim czymś. Z każdym kolejnym Mini-Packiem coraz mniej ludzi to kupuje. Nie potrzebnie marnują czas na wymyślanie coraz to nowych packów i tworzenie ich. Jeśli zrobili pack, który dodaje jakiś interakcji dla simów, to już byłoby ciekawiej, bo te ich ubrania to kompletne dno, o wiele ładniejsze można w necie znaleźć.

Lilith 21.08.2007 10:42

Cytat:

Napisał Tribädé
Tak to kolejny beznadziejny Mini-Pack. Oni zajęliby się lepiej pełnymi dodatkami, a nie takim czymś. Z każdym kolejnym Mini-Packiem coraz mniej ludzi to kupuje. Nie potrzebnie marnują czas na wymyślanie coraz to nowych packów i tworzenie ich. Jeśli zrobili pack, który dodaje jakiś interakcji dla simów, to już byłoby ciekawiej, bo te ich ubrania to kompletne dno, o wiele ładniejsze można w necie znaleźć.

Tak jak wyżej. Nowe ubrania i meble. I co? Na pierwszej lepszej stronce można znaleźć fajne rzeczy. :D

Stokrotka 22.08.2007 07:11

Gdy przeczytałam, że ma wyjść nowy minipack wkurzyłam się Czy oni naprawdę nigdy nie będą mieli dość?!
60 obiektów, z których tylko 20 jest ładnych i zato 30zł!!! I jeszcze ta nazwa... Styl nastolatków xP xP
I zgadzam się z poprzednimi postami. Jeżeli komuś jest mało obiektów na internecie można ściągnąć mnóstwo fajniejszych rzeczy i to za darmo

Chryzantem Złocisty 22.08.2007 09:30

A co mają powiedzieć Ci,którzy nie ściągają z internetu (np.Ja)? ;)
Dla mnie ten pack będzie bardzo przydatny,nawet dla tych 30 ładnych ciuszków będzie warto go mieć.
Lepsze 30 ciuchów niż nic... :P

berry 22.08.2007 13:21

Tonetti - Nom, może masz rację, ale na razie nie jestem szczęśliwą (lub nie nie szczęśliwą) posiadaczką tych dodatków :)

Tittellë 22.08.2007 14:12

Może być nawet fajny minipack. Nareszcie będą jakieś ubrania dla małych dzieci bo naprawdę nie ma w co ich ubrać. Minipac kupię.

Patsii1995 22.08.2007 14:26

Mini packi są do kitu bo nic nie mają może nawet mi się podoba moda z h&m

IgaAnne 22.08.2007 14:40

Cytat:

Napisał Allia
Cytat:

Napisał Tribädé

Tak jak wyżej. Nowe ubrania i meble. I co? Na pierwszej lepszej stronce można znaleźć fajne rzeczy. :D

Zgadzam sie. Mini-packi są po prostu beznadziejne. Parę tandetnych w większości wiejskich ciuchów, może jakaś niezbyt ładna fryzura, jakieś meble zrobione na odwal się i za to wszystko trzy dychy. :wacko:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:37.