![]() |
Odp: Mój pierwszy domek :) Zameczek
Mi się podoba 10/10!
Skąd masz zwierzęta? |
|
Śliczny, śliczny, śliczny, śliczny, ślicznyyyyyyyyyyyyyyy!
Bardzo mi się podoba. Udało ci się wytworzyć taki magiczny nastrój. Świetnie pasuje ten bluszcz czy jak to się tam zwie na ścianach. Kształt i te kopułki też są naprawdę super. No, no! Gratulacje! :D :D :D |
Cudowny. Tak jak mówili inni - drzwi do wymiany.Ja bym się pozbyła jeszcze tego kinkietu przy drzwiach właśnie ;P. Chętnie zobaczę środek jak już wykombinujesz albo może umieścisz link do pobrania ? :>
|
Z tym plikiem do pobrania to może być mały problem, bo musiałam ostatnio szybko odinstalować simsy i moja chałupka niestety przepadła. Mam na szczęście zdjęcia tego domu więc przy najbliższej okazji postawię go na nowo i zrobię środeczek. :D No i zlikwiduje te nieszczęsne drzwi. :D
|
Bardzo mi sie podoba. Dużo zieleni (tak jak lubię ), jeziorka, mostek i te konie :D. Jedynym minusem tego domu - zamku jest to, że został on przeciągnięty za bardzo w prawą stronę. Ocena 10/10 nie mogło być inaczej :)
PS. I zmień kolor drzwi bo w ogóle nie pasują do zamku ;) |
Zameczek śliczny!!!! Masz talent!! Chętnie pokazałabym Ci swój domek, ale nie wiem jak wstawić zdjęcia...
|
Ooo jak z Królewny Śnieżki ! :D Śliczny. Przywodzi na myśl bajki Disney'a ;) Szkoda że brak wnętrz.
No i te drzwi trzeba wymienić na jakieś efektowne wrota. 9,5/10 |
Piękny zamek :)
|
Cudnie 10/10 widać że się starałaś :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:31. |