![]() |
Odp: Pingwin
Ja tego pingwinka uwielbiam. ;D Taki słodki jest. Jak się go głaszcze to tak fajnie się nastawia. ;) Te jego rozmowy z różnymi rzeczami są świetne... :D CPR bez pingwinka to nie CPR. :)
|
Cytat:
|
Ja lepię 5 bałwanów i mi 5 pingwinów przychodzi na raz :) serio..... nie mam pirata od razu mówię :)
Nigdy mi jeszcze nie nasikał :) Tylko zjadł mi rybę :( |
I pingwiny nie przychodzą tylko w zimę,mróz i śnieg;).Mi paraduje też w lecie,wiośnie i jesieni;D
|
Mnie nigdy nie nasikał,ale zjadł mi rybke :O Ale raz mi się zdarzyło,że przyszedł w lecie to mnie troszkę zdziwiło :con:
|
Jak mój sim chciał go pogłaskać to zaczął :D zwiewać
|
Mój sim jak go głaskał to nie przyszedł mi do domu :( A na ścianie miałam chyba z 4 ryby :( Pingwinek oczywiście słodki gadał z moim strachem na wróble
|
nie musi przychodzić zimą
jesli chcesz żeby przyszedl latem albo wiosna lub jesienią wystarczy wpisac kod boolprop TestingCheatsEnabled true klikna y shiftem na skrzynke pocztowa i wybierz opcje make NPC i znajdz penguin pingwin przjdzie za 5 simowych minut |
ja też koffam pingwinki :)
śliczne :) u mnie najpierw gadają za strachem lub z bałwanem. Jak go raz pogłaszcze to się cieszy, a potem rozstawia nogi i sika...o__O Jak ktoś chce screena to mówić (dla tych co nie wierzą) |
A do mnie pingwin ostatnio przyszedł w jesień :O i gadał ze strachem na wróble a później w zimę i też mi się zdarzyło że mi nasikał po pogłaskaniu łobuz jeden a jak tylko to zrobił to zwiał :smirk:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:06. |