![]() |
Odp: Dom "Bounty"
dzięki bardzo za taką szybką odpowiedź :) a na download oczywiście czekam ;p
|
Oj śliczny domek ^^ 10/10 Jest taki nowoczesny i z klimatem :P Ogródek jest naj.
|
Ja również jestem bardzo wybredna, ale Twój domek przypadł mi w pełni do gustu. :) Bardzo sie cieszę, że ktoś w końcu nie bał się dać mocniesze, ostre kolory. Ja bardzo je lubię i nie mogę znieść gdy cały dom jest pokryty szarą farbą. Za to wielki plus. Meble i wystroje są ogólnie ładne i dobrze dobrane. A przeróbka zdjęć, choć prosta, to gdy spojrzy się na ładne obramowanie graficzne jest chęć do dalszego oglądania. 10/10.
|
bryła całkiem ,całkiem.
ogórdek bardzo mi się podoba ;) nie pasują mi jakoś te ściany pomarańczowe i zielone w kuchni. reszta może być ;) 7/10 |
Jaa świetny.
W ogóle swietne masz ściągnięte tapety, takie mega realne. Oczywiście czekam na download' a. :) Mam nadzieję, że dasz domek z mebelkami? P.s Ogródd jest meeega! :* Ps.2: Jeszcze raz powtarzam, że czekam na Download'a i się nie wykręcisz xP . Pozdrawiam :wub: |
Z początku dom wydaje się cholernie nowoczesny, co nie bardzo mi się podobało. Potem jednak stopniowo się do niego przekonywałam i prawdę mówiąc jest uroczy. Bardzo mi się podoba barwna kuchnia i kolorowy pokój dziecka (nie ten zielony). Ale ogródek wymiata. I nie mów, że robisz złe, bo robisz piękne ogrody. W życiu bym takiego czegoś nie zrobiła. ^.-
|
Rain, czekamy na download! :)
|
Rzuty domu mnie poprostu zagieły na całej lini, niezła pomysłowość !! Bryła to samo, bardzo skąplikowana i wspaniała. Ogród również wspaniały a basen to full wypas. W środku panmuje takie ciepło, wszystko jest na swoim miejscu. Najbardziej to mi się podoba ta kuchnia i dojscie do niej + ogród.
10/10 B) |
Rainbow... Czekamy na Downloada...
Strasznie mi się podoba dom... ;) Taki realny i ciepły. :wub: |
Hm,zaistniał problem...parcela za cholerę nie chce mi się zainstalować w czystej grze i być może u Was się nie pojawi :-/
Ale dam ją,jak się wgra na Rapida,nieczyszczoną wprawdzie,ale może u kogoś z Was się pojawi...:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:43. |