![]() |
Odp: Pierwszy dom by Monika
Trochę za pusto. Kiedy zobaczyłam pierwsze zdjecie myślałam że są tu tylko cztery ściany ! Bez wyposarzenia itd. Radziłam bym ci się poprawcić
4/10 |
Tak szczerze to... Ani trochę mi się nie podoba. Z zewnątrz wygląda jak jakiś barak, więzienie. Brak roślin jeszcze bardziej potęguje to wrażenie. Kolor trawy jest po prostu... dziwny. :O Ale zajrzyjmy do środka.
Korytarz Duży, a pusty. Mogłaś tam postawić cokolwiek, np. jakąś kanapę czy stoliczek... Obecnie wygląda jakby był nie dokończony. A ten słonecznik to już w ogóle majstersztyk architektury... Kuchnia Nieciekawa. Sama bryła jest niezła, ale urządzenie do bani. Przecież w simsach jest tyle kolorów pokryć ścian, więc dlaczego tutaj znowu jest biało? Na podłogę mogłaś dać jakieś "cieplejsze" panele, albo lepiej wykładzinę. Strasznie tu pusto i ponuro... Kwiatki jako elementy dekoracyjne nie wystarczą. Pomieszczenie od razu wyglądało by lepiej, gdybyś powiesiła jakieś firanki, obrazy... Pomyśl o tym. Salon Wielki, a pusty. Te dwie różne sofy wyglądają razem okropnie. To chińskie drzewko nie bardzo pasuje. Telewizor i ten stoliczek mogły by być bliżej sof. Rozumiem, że chciałaś, żeby pomieszczenie nie było aż tak puste, ale zamiast rozstawiać przedmioty na nie wiadomo jakich odległościach ustaw ich więcej, a bliżej siebie, albo po prostu zmniejsz ten salonik. Pokój imprezowy Eee? A co on ma wspólnego z imprezą? Ten gotycki łuk jakoś nie bardzo pasuje do pokoju, w którym simy mają szaleć... I co to jest? To brązowe, w rogu? Chyba po raz trzeci użyłaś tych samych paneli. Nie ma w katalogu innych? Przez to, że wszędzie jest to samo, dom wygląda jak jedno wielki pomieszczenie oddzielone gdzieniegdzie ścianami. Korytarz na piętrze Em. Ja rozumiem, że w korytarzach zazwyczaj ustawia się mało mebli, żeby nie utrudniać komunikacji w domu, ale ANI JEDNEGO to lekka przesada. Łazienka Wszędzie tyle okien, a tu żadnego. Jeszcze te ciemne kafelki... Normalnie jak w grobowcu. Znowu pusto. Sypialnia Brak. Ocena ogólna: 0/10. Dom okropnie nie dopracowany. Jakbyś robiła go na szybko. Postaraj się bardziej! :) |
Widzę negatywne kometarze.....Ale przynajmniej 3 osoby zagłosowały na nawet ładny!
I jakby co to cieszę się, że sprawa z banem się rozwiązała.Oceniać.Papatki |
Monia najważniejsze jest to, żebyś się nie obrażała na innych za to że stwierdzili, że twój domek jest do bani. Musisz przyjąć krytyke i stawić czoła :)
|
Oczywiście, że się nie obraże w końcu każdy ma własne zdanie, a ja od niedawna dopiero tworzę domy.
|
I tak 3maj zobaczysz kiedyś wybudujesz taki dom, który zagnie wszytskich :)
|
Hm..Tak myślisz?Dzięki..Mam nadzieję, że następny dom się spodoba!
|
Nie jestem wybredny a ta błyszcząca podłoga mi się tak podoba że daje 10/10.
P.S. Skąd masz tę podłogę? |
Moim zdaniem ładne . Troszke z a duza przestrzeń w łazience ..... no ale spoko :)
|
Lustrzana podłoga od murano. :smirk:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:04. |