![]() |
Odp: Wrażenia z gry
Hmm... No tak se czytam Wasze opinie i cieszę się, że nawet nie myślałem o kupieniu Podróży... Jest to już 6 dodatek i cały czas, dodatek po dodatku poziom gry, nie oszukujmy się spada :O Oczywiście wspaniałe opisy, zdjęcia itd. itd., ale jak przychodzi co do czego, to heh, nic nadzwyczajnego. Okazuje się, że dodatek się robi szybciutko nudny i gramy tak jak w The Sims 2. Tak więc jednak miałem rację: "Nie ma co przeżywać i podniecać się tylko dlatego, że tu czy tam coś przeczytaliśmy". Pozdrawiam. ;P
|
mnie się tam ten dodatek podoba;). poza faktem, że przez pół pobytu na dalekim wschodzie szukałam ninji>.<. zawsze gdy udało mi się go znaleźć, to albo był "zablokowany"
P.S. ej, a u was też, gdy sim ma włączoną własną wolę co chwila chce tańczyć tai chi |
Osobiście mi się podoba,Wszystko jest fajne i narazie (jak dla mnie najleprzy dodatek) ale może rzeczywiście szybko się znudzi. :) Pozdro
|
Ten dodatek jest (jak dla mnie) najlepszy, chociaż może na równi z CPR. Narazie nie grałam za dużo, ale bardzo polubiłam wyspę Twikki.
|
mam pytanie czytałam gdzieś że będzie można wybrać się w góry przyczepą,czy to prawda?
|
Yyy... Nie spotkałam się z taką opcją. Ok. moja opinia jest taka, że gra się fajnie, choc podejrzewam że bedę miała dzisiaj niebieskie sny. Mam dosyć wiecznego wczytywania! :)
|
denerwuje mnie kiszonkowiec .I jakis ludz(z wyspy Tiwkkii) i nad jego głowa pojawaiło sie +1 250 ,a to nei był kieszonkowiec .Wkurzyłam sie ,skasowałam ludzia i przerwałam wakacje .
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:45. |