TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Podróże - Wrażenia z gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38426)

Kuba xD 07.09.2007 19:59

Odp: Wrażenia z gry

Hmm... No tak se czytam Wasze opinie i cieszę się, że nawet nie myślałem o kupieniu Podróży... Jest to już 6 dodatek i cały czas, dodatek po dodatku poziom gry, nie oszukujmy się spada :O Oczywiście wspaniałe opisy, zdjęcia itd. itd., ale jak przychodzi co do czego, to heh, nic nadzwyczajnego. Okazuje się, że dodatek się robi szybciutko nudny i gramy tak jak w The Sims 2. Tak więc jednak miałem rację: "Nie ma co przeżywać i podniecać się tylko dlatego, że tu czy tam coś przeczytaliśmy". Pozdrawiam. ;P

pocia 07.09.2007 20:03

mnie się tam ten dodatek podoba;). poza faktem, że przez pół pobytu na dalekim wschodzie szukałam ninji>.<. zawsze gdy udało mi się go znaleźć, to albo był "zablokowany" , albo zanim moja simka do niego podeszła, teleportował się gdzie indziej... a mi tak bardzo zależało na nauczeniu się teleportacji ;( . ale spróbuję następnym razem, bo teraz jestem nad morzem;p. i też bardzo podoba mi się opcja "opowiadania historii" xD. te obrazki są świetne xD.

P.S. ej, a u was też, gdy sim ma włączoną własną wolę co chwila chce tańczyć tai chi ? o_O bo moja to bez przerwy>.<. wchodzi na parcelę - tańczy. zje coś - tańczy. skończy tańczyć - zaczyna jeszcze raz...

Janvier 07.09.2007 20:39

Osobiście mi się podoba,Wszystko jest fajne i narazie (jak dla mnie najleprzy dodatek) ale może rzeczywiście szybko się znudzi. :) Pozdro

Stokrotka 08.09.2007 09:48

Ten dodatek jest (jak dla mnie) najlepszy, chociaż może na równi z CPR. Narazie nie grałam za dużo, ale bardzo polubiłam wyspę Twikki.

kloe 08.09.2007 11:46

mam pytanie czytałam gdzieś że będzie można wybrać się w góry przyczepą,czy to prawda?

Lilith 08.09.2007 12:53

Yyy... Nie spotkałam się z taką opcją. Ok. moja opinia jest taka, że gra się fajnie, choc podejrzewam że bedę miała dzisiaj niebieskie sny. Mam dosyć wiecznego wczytywania! :)

Sacline 08.09.2007 13:51

denerwuje mnie kiszonkowiec .I jakis ludz(z wyspy Tiwkkii) i nad jego głowa pojawaiło sie +1 250 ,a to nei był kieszonkowiec .Wkurzyłam sie ,skasowałam ludzia i przerwałam wakacje .

pocia 08.09.2007 14:02

Cytat:

Napisał Sacline
denerwuje mnie kiszonkowiec .I jakis ludz(z wyspy Tiwkkii) i nad jego głowa pojawaiło sie +1 250 ,a to nei był kieszonkowiec .Wkurzyłam sie ,skasowałam ludzia i przerwałam wakacje .

okradli cię? jak to wygląda?:P moja simka ma w obawach kieszonkowca...

ToLaoi 08.09.2007 14:09

Cytat:

Napisał kloe
mam pytanie czytałam gdzieś że będzie można wybrać się w góry przyczepą,czy to prawda?

hm szczerze powiem ze ja takiej opcji nie odkrylam iii nie widzialam nigdzie takiego czegos jak przyczepa..moze chodzilo o kemping pod namiotem tobie albo temu komus na innym chacie

ToLaoi 08.09.2007 14:11

Cytat:

Napisał pocia
okradli cię? jak to wygląda?:P moja simka ma w obawach kieszonkowca...

kieszonkwioec ma na glowie taka duzy czarny cilinder..i cie wita i wkreca jakas historyjke i lapie za tylna kieszen ...jak cie okradnie ty ma w opjach do niego bij sie ii sie z nim bijesz i tyle jak wygrasz on ucieka ale potrfelu nie odzyskujesz ...ale on generalnie malo kradnie jakies 150 simoleonow

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:45.