![]() |
Odp: Ulubiona miejscowość wakacyjna
Oczywiscie, że Takemizu :D
Ma fajne, niemozliwości xDD Ale Twikki jest na drugim miejscu... chyba dlateho ze w Jeziorach jeszcze nie bylam ;> |
jak narazie dla mnie jest ulubiona Twikkii:P:P
___________________________________ LOVE SIMS 2:):):)And Harry Potter:):) :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: |
Ja nie lubię Trzech jezior ponieważ jest tam tylko jakiś park i sklep a takto obozowiska i ośrodki wypoczynkowe. Lubię Wyspę Twikkii bo fajna plaża raz mój sim szukał muszelek i krab go uszczypnął. Wioska Takemizu nawet fajna raz mój sim joge i się teleportował.
|
Mozna miec własną??
|
Parcele Wakacyjną ? Można mieć własną :)
|
Ja mam wybór pomiędzy Twikki a Jeziorami. W Wiosce jakiejśtam byłam tylko chwilkę, bo gra mi straaaasznie wolno chodzi :1smutny:
3 Jeziora- Mają klimat. Las, namioty, wielka stopa, góry no i te ogniska w nocy... Bardzo mi się podoba. Twikki też boskie! Morze, opalanie, masaż, te gorące stawki... Tyle, że... Jak już wspominałam gra mi BARDZO WOLNO CHODZI (może dlatego, że ZAINSTALOWANE mam 5 dodatków i 256 RAM ? :1smutny: ) więc nie miałam okazji jeszcze zobaczyć Wioski Takemizu ani większości parceli w Twikki i 3 jeziorach. :( EDIT: Ale co do dodatku to chyba najlepszy się okazuje. :D |
Zdecydowanie Twikki, bo można sie opalać i kąpać w morzu :P A to lubię najbardziej!
|
Wszystkie są super, ale chyba najlepsza jest Twikkii.
|
Ja mam na pierwszym miejscu Wyspę Twiiki (czy jak to tam sie pisze)
na drugim Wioskę Takemizu a na trzecim Trzy Jeziora. Wyspa rządzi morze, statej, molo itp. ODJAZD! :D Wioska też jest cool, ale nie moge sie nauczyć tej głupiej teleportacji :con: A Trzy Jeziora są według mnie poprostu nudne. Jest ten klimat: obozowiska, parki, targi. No ale to jest nudne! Najciekawsza jest tam Wielka Stopa, NIC WIĘCEJ! :( |
Takemizu rządzi ;) . Bardzo mi się podoba.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:54. |