![]() |
Odp: weś i nie tylko...
Cytat:
A ty chyba chciałaś napisać Wieś a nie Wieśa. A tak przy okazji pati jaką masz przeglądarke? |
Dzieki ci Allia :* Przydałyby się jeszcze jakieś fajne fryzurki dla nastolatek;) i cos na wies (nie z modthesims2)
dam punkcik!!!!! :) |
Cytat:
Mam przeglądarke Internet Explorel. Ale chce zmienic na Mozille... Co z tym Cookies mam zrobić?? |
Istnieje opcja EDYTUJ ;P Ale to tak na marginesie.
Sprawdź czy wszystko masz tak jak ja: Wejdź w narzędzia, opcje internetowe, prywatność, zaawansowane, zastąp automatyczną obsługę plików cookies. Masz to zaznaczone? Jeżeli tak to odznacz i spróbuj. Jeżeli nie, to chyba Ci nie pomoge. ;) |
niestety nie mam tego zaznaczonego:( a nie znacie wiejskich rzeczy i fajnych fryzurek dla nastolatek z innych stronek niz MTS2????
P.S Allia : dałam ci punkcik;) |
http://www.xmsims.com/sims2/ehtm/hair/hair01.htm - moja ulubiona strona z fryzurami ;) Działają we wszystkich kategoriach wiekowych :D
|
pati1394 należy włączyć obsługę ciasteczek (cookies) w przeglądarce (lub firewall'u etc.) dla strony modthesims2.com. Tyle.
Jak coś napisz na PW. |
To zrób tak (nie wiem czy probowałaś)
Wejdź w narzędzia, opcje internetowe, prywatność, zaawansowane, zastąp automatyczną obsługę plików cookies i zaznacz tą drugą opcje (na samym dole)Potem kliknij OK z tym zaznaczaniem zostanie ci okienko gdzie kliknęłaś zaawansowane i ustaw Domyślnie (czy coś w tym stylu) A z Mozillą to trochę poczytam to ci powiem :P . Pzdr Kaleri Edit : jakieś inne strony http://louis.new21.net/ www.glamorouslounge.net |
|
Dzieki Kalerisha (jak przekręciłam nick to wybacz :D) Zrobilam tak i teraz moge pobierac thx :*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:09. |