![]() |
Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - pytania dotyczące konkursu
Czy jeżeli użyję dodatków z neta, to mam je spakować razem z domem?
|
Cytat:
|
Nie pakujcie, wystarczą screeny. Nie wzięłam pod uwagę zasad redystrybucji, zaraz zmienię regulamin konkursu ;)
Grussser: Nie można używać pełnych ścian. |
Już znalazłam rozwiązanie mojego problemu, obok konkursowego domu umieszczonego w oklicy postawiłam parcelę o takich samych rozmiarach. Weszłam na tą parcelę, a w opcjach mam ustawione pokazywanie sąsiadów i sama odbudowałam dom co do kratki, wszystko się zgadza :D Mam nadzieję że zostanę dopuszczona do konkursu, gdyż tak jak mówie dom jest identyczny x)
|
Jeśli jest identyczny, to tak :)
A tu rzuty domu dla tych, którym nie udaje się wpakować go do gry: - widok z boku - widok z góry Parcela ma wymiary 3x3 ;) |
Pytanie może nie związane konkretnie z konkursem,ale to mnie rozbawiło.
Czy dom P_iotrka jest zbudowany w stylu azjatyckim? o.O Jak tak,to on ma chyba jakieś inne poczucie stylu. Po co dopuszczacie do konkursu dom,który nie spełnia regulaminu? Podobno czytacie posty przed ich pojawieniem się na forum. Niech mi ktoś pokaże w jego domu chociaż jeden pokój w stylu azjatyckim. |
No właśnie, Chryzantem Złocisty :). Nie jest w stylu azjatyckim.
Ale uważam, że ograniczanie pola do po popisu tylko narzucaniem jednego wybranego stylu jest dla mnie niepoprawne. :con: Bo muszę się dostosować tylko do tego jednego i nie mogę urozmaicić zbytnio 'przerażającą' nowoczesnością dajmy na to. To ja w takim razie nie chcę brać udziału. Każdy powinien wyposażać według własnego wyczucia i uznania, a nie narzucanego przez kogoś. Proponuję to zmienić, bo widzę, że (być może z tego powodu) jak na razie jedna osoba (termin do 10.09 a jest 7.09) się zgłosiła. A i tak wcale nie wyposażyła domu w asiatyckim stylu. Zobaczymy... Jeżeli w trzeciej edycji będzie można wystrajać wg własnego uznania, to ja się na to piszę. :) Takie utrudnienie jest bez sensu, bo wszyscy będą mieli chociaż podobieństwo stylów, a każdy ma swój! W poprzedniej edycji mieliśmy wolną rękę i prawie dom skończyłem, tylko już nie zdążyłem dokończyć na czas i przeminęło. Ale najważniejsze, że można było to robić przez swój własny styl... Ale ja tylko proponuję to zmienić, bo może mod się skusi i usunie utrudnienie, to wtedy od razu się zgłoszę (hihi :P). :) |
Przecież właśnie o to chodzi ;)
Macie styl i próbujecie urządzić wnętrze w owym stylu. Przecież to konkurs ;D |
A można dobudować ogródek ?(nie wiem czy jest bo mi screeny nie działają)
|
Można ;) znaki
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:08. |