![]() |
Odp: Czy dajecie swoje dzieci do szkoły prywatnej?
ja nie wysylam dzieci do szkol prywatnych wole zwyczajne publiczne szkolki!!;p
|
Czasami. Zależy od rodziny :).
|
Przeważnie nie.
|
Czasem chodzą, a czasem nie to zależy od tego czy rodzina jest bogata czy nie =)
|
U mnie tak samo jak u Tittellë. Dzieci bogaczy chodzą, a te osoby z biedniejszych rodzin- nie.
|
U mnie wszystkie rodziny są bogate, więc zgodnie z Waszym systemem wszystkie dzieci powinny chodzić do szkoły prywatnej :D:P
Ale nie chcę. Co prawda przekonanie dyrektora dla mnie nie jest problemem, ale nie posyłam dzieciaków do prywatnej szkoły. Dlaczego? Denerwują mnie mundurki! Nie przeszkadzało mi konkretnie to, że chodziły w mundurkach do szkoły, ale to, że wracały tak do domu i dopóki nie kazałam im się przebrać, dalej latały jak głupie w mundurkach. Dlatego już ich nie posyłam i tyle :) Żadnych korzyści z tego posyłania nie miałam, przynajmniej nie zauważyłam specjalnej różnicy między szkołą prywatną a publiczną. Teraz nie mam tego problemu ;] |
Ja zazwyczaj wysyłam simów do szkół prywatnych. Pogadam chwilkę z dyrektorem, oprowadzę go i dam coś do jedzenie i tyle. A dzieci siedzą grzecznie w swoim pokoju i czytają książkę. Po za tym lubię też to coś z ogrodnikami(nie pamiętam jak to się dokładniej nazywa). Nie daje mi to praktycznie nic...ale i tak to lubię.
|
Ja zazwyczaj daję do szkół prywatnych :) A tak w ogóle ile kosztuje uczęszczanie dziecka do szkoły prywatnej? ;>
|
Nie daje i .
|
Ja zazwyczaj daje dzieci do szkół prywatnych, choć czasami temu głupiemu dyrowi coś się nie podoba - albo dom, albo pogawędka, albo obiad. Zawsze coś znajdzie... ;( Choć kiedyś wszedł do dużej wanny i dostałam za to punkty dodatkowe Nie wiem czemu, ale ja lubię dzieciaki posyłać do szkoły prywatnej - niby to nic nie daje, ale wspomnienie jest... :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:38. |