![]() |
Odp: Znikające otoczenia...
raczej ci nie pojdzie:
Cytat:
|
AAAAA I tu Cię mam!!!! :laugh: Do 4PR powinno być 1300 MHZ
A do podstawki 800 MHZ :D |
Karta graficzna: NVIDIA GeForce FX 5500
przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, mam nadzieję, ze ktoś jednak pomoże mi rozwiązać mój problem... |
Cytat:
Przede wszystkim zawsze miej sporo wolnego miejsca na dysku C (2GB to bodajże minimum). I myślę, że problem jest raczej w systemie (chyba że wadliwa gra). Moja rada to przerzucenie save'ów na inną partycje i sformatowanie C (troche to roboty, ale każdy komputer to uwielbia xD). I najlepiej po zainstalowaniu odpal grę bez swoich zapisanych Simów dla sprawdzenia czy wszystko działa. Nawet przy każdym dodatku oddzielnie, dla pewności. Chyba, że problem w karcie graficznej, nie znam się na nich, ja mam NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 |
Problem jest z procesorem ponieważ jest-za słaby.
Problem może też być z pamiecią RAM w zależności od-liczby dodatków. Ile masz dodatkó zainstalowanych typu np. Na studiach itd? Karta jest jak najbardziej w porządku bo ma 100 ileś MB. |
Cytat:
|
A ja tak dla odmiany mam tą sytuację, gdy mam złe dodatki z neta. Sprawdz.
|
Cytat:
A nie od ubrań z netu itd.. Ja chyba lepiej wiem...bo się na tym znam...napewno jej jakoś pomogę...ale by mogła się zainteresować tematem...a nie nic nie odpisuje... |
Mam zainstalowane Simsy 2, Simsy Zwierzaki, i Simsy 4 Pory Roku... Usuwałam wszystkie dodatki z internetu i próbowałam wtedy włączyć otoczenie Kwitnące Wzgórza, ale problem nie zniknął...
|
Cytat:
Więc zrób tak: Przeczyść wszystkie wiatraki w kompie. Później się zobaczy :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:54. |