![]() |
Odp: Wasz pierwszy dodatek
Mój pierwszy dodatek to był The Sims 2 Na Studiach i jednocześnie The Sims 2 Nocne Życie. Na Studiach mi się bardzo podobało, a Nocne Życie już mniej.
|
Cytat:
I dla przypomnienia co pisałam Cytat:
|
Mój był NS ale potem musiałam usunąć a zgubiłam 2 płytke i nie moge zainstalować
|
Cytat:
|
Właściwie to pierwsze co miałam po podstawce to był minidodatek "Rozrywka Rodzinna" ale pierwszym dodatkiem było Nż
|
Moje to Nocne życie ;), dostałam na gwiazdkę. Potem własny biznes, szyk i elegancja oraz Na studiach. Ostatni to podróże i rozrywka rodzina. Pozostałe kupowałam "na bieżąco" xD
|
Mój to The Sims 2 Na Studiach :laugh: Później kupowałam każdy dodatek , a niedawno dostałam wszystkie mini-packi (akcesoria) których nie miałam :shifty: Akcesoria później zakupiłam , ponieważ nie zależało mi na nich :) Ale po dłuższym graniu przyszedł mi apetyt na więcej .! :smirk:
|
Mój pierwszy dodatek (właściwie to mini-dodatek ;) ) to był "Zestaw Świąteczny". Miałam go, zanim jeszcze kupiłam The Sims 2 :D
|
Widzę, że temat się rozkręca...
|
wg mnie dodatek zestaw swiateczny to jest najlepszy z minipackow- najwiecej wchodzi w grze, nie?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:51. |