TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Zestaw Świąteczny i Na Święta - Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39310)

Z-I-E-L-A-K 18.10.2005 17:39

hehe ja juz 'kupuje'
w internecie juz siedzi z tydzien ten dodatek a kumpel ktory mi o tym powiedzial juz to ma i widzialem chwilke u niego ale nie gralem bo bylem z 5 minut w jego domu

Cytat:

Napisał czarodziej2
Mnie ciekawi czy to będzie się instalować jak inne takie dodatku (w osobnych katalogach) czy zainstaluje się, jak coś w rodzaju patcha

Jak sciagniemy jakis dodatek z internetu to zwykle on jest w takim czyms co jak sie wlaczy to sie pojawai przyciski instaluj i po nacisnieciu go juz obiekt jest w grze. Te 40 obiektow jest wlasnie w tym programie czyli wlaczamy klikamy instaluj i juz jest ;] .

stotkaa 18.10.2005 17:48

Zielak - to się nazywa obraz płyty... otwiera się to Daemon Tool'em a zgrywa na płyty za pomocą Alcohola. ;PP

Dla mnie to fajny pomysł, wreszcie coś ze świętami w simsach (nie licząc jednej marnej choinki w TS Światowe Życie). :) No i na pewno będę to mieć. :D

trashy 18.10.2005 20:26

Hmm ale wkońcu kiedy będzie ten dodatek w Polsce ?
W czoraj W Ameryce i innych krajach wyszedł ( nawed w Niemczech ) a tu... niema !
Pozdrawiam !

twój stary 19.10.2005 06:36

Cytat:

Napisał Claudi
Hmm ale wkońcu kiedy będzie ten dodatek w Polsce ?
W czoraj W Ameryce i innych krajach wyszedł ( nawed w Niemczech ) a tu... niema !
Pozdrawiam !

a skąd ty wytrzasnęłaś taką rewelację, że wczoraj wyszedł? :O
wiesz na oficjalnej stronie simsów pisze 17 november jako data premiery jeśli dobrze rozumiem, a november to listopad, także to jeszcze prawie miesiąc do premiery.

Lea 20.10.2005 00:37

Cytat:

Napisał Z-I-E-L-A-K
hehe ja juz 'kupuje'
w internecie juz siedzi z tydzien ten dodatek a kumpel ktory mi o tym powiedzial juz to ma i widzialem chwilke u niego ale nie gralem bo bylem z 5 minut w jego domu.

Zatem mam prosbe: odwiedz ponownie tego przyjaciela zobacz co to za dodatek i napisz nam tutaj co tam jest; czy są nowe interakcje czy tylko przedmioty i ubrania?

Z-I-E-L-A-K 20.10.2005 14:21

Cytat:

Napisał stotkaa
Zielak - to się nazywa obraz płyty... otwiera się to Daemon Tool'em a zgrywa na płyty za pomocą Alcohola. ;PP

ale to nie jest obraz plyty tylko takie cos w czym sa dodatki z internetu niektore
dodatki z neta dziela sie na takie ktore trzeba zainstalowac takim czyms (i ten pliki wlasnie w tym sa) albo na takie ktore trzeba na chama do downloads wrzucic

Cytat:

Napisał Lea
Zatem mam prosbe: odwiedz ponownie tego przyjaciela zobacz co to za dodatek i napisz nam tutaj co tam jest; czy są nowe interakcje czy tylko przedmioty i ubrania?

gdyby przyjaciel nie mieszkal 30-40 km z tad to juz bym to dawno zrobil ;P

stotkaa 23.10.2005 10:42

A ja mam pytanie - wie ktoś, czy w tym dodatku będzie można mieć śnieg? Np. zaśnieżony dom, meble, śnieg na ziemi, zaspy itp.?

Dementor 23.10.2005 12:04

głupota

przecierz bedzie niedługo można to ściągnąć :* nie oplaca się tego kupowac pewnie za 50 zł

minowa 27.10.2005 14:35

a ja myślę , że nie opłaca się tego kupować za 50 zł? :con: i tak jak mówili niektórzy można to sobie poprostu ściągnąć :) założe się , że będzie parę świątecznych dodatków i tyle. Żadnego nastroju. Może z komina ci w simsach wyskoczy św. mikołaj? ;P ta choinkę , którą ściągnęłam to tylko jest jedna opcja xP włącz i wyłącz xP I mi się wydaje , że to takie strasznie niepewne. Bo głośno o tym nie jest. Nawet o nowym dodatku nie jest głośno. Czyli moim zdaniem nie warto tego kupować. (o ile bedzie w sklepach)

Bubcia 27.10.2005 16:02

Ja myślę, że nie warto... Jeśli tam jest tylko kilka nowych obiektów i ubrań, to po co przepłacać? :con: Na pewno będzie można go ściągnąć z internetu... I w ogóle o tym dodatku nie jest głośno :|

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:44.