![]() |
Odp: Dom Artuuna
Świetny. Normalnie nie przepadam za twoimi domami, bo ta zimna nowoczesność mnie po prostu wkurza. W tym domu pozbyłeś się tej pustki, no wiesz o co mi chodzi. Złoty środek, bo mimo tego, że dom jest nowoczesny, sprawia też przytulne i ciepłe wrażenie. Ogródek też niczego sobie... Po raz pierwszy masz u mnie 10/10. Gretulejszyns, Ulmille.
|
Mmmm...dziękuję za oceny. :) Co do downloadu, to właśnie dodałem dom na mod the sims, za kilka dni powinien być już dostępny.
Pozdrawiam: ulmille |
Ja tez nie moge sciagnąć tego pięknego domku szkodaaa.... pomóżcie prosze, mam takie sam problem jak Asik91.
|
O rety! To jest cudowne!! Jak to pobrać? Muszę to mieć i nie ma bata. Zarejestrowałem się na forum, ale wyskakuje mi, że nie mam uprawnień wystarczających... Pliss, to jest wspaniały, najwspanialszy dom!
|
No, no Dominik. Nieźle ci to wyszło. :) Strasznie mi się podoba. Widzę tam barierki twojej roboty. :D Bardzo mi się podobają. W ogóle cały dom jest super. 10/10
PS: Mam pytanie. Właśnie szukam jakiegoś domu dla bohaterki mojego serialu. Mógłbym wykorzystać twój, aby ona w nim mieszkała? :) Oczywiście przy napisach końcowych całego serialu wyróżnię cię w podziękowaniach specjalnych. ;) |
Nie widzę problemu:)
|
hmm...pewnie moja ocena i tak nie ma znaczenia, bo wszyscy piszą, że dom piękny, ale co mi tam :) A dom jest naprawdę ładny, wydaje mi się, że widziałam taki w jakimś katalogu budowlanym.Ogród piękny. 10/10
|
Piękny Daj ściągnąć Bo Z Sims 2 Design Nie Umiem Jestem Tam Zarejestrowana Ale ściągać Nie Moge ;P
|
Asik91 - może nie masz aktywnego konta??? Może moderator jeszcze go niezaktywował??? Dom jest bardzo ładny, wszystko mi się podoba. Ogród jest bajeczny, ja sam chciałbym taki mieć. Nie ma co więcej pisać :) *** OCENA 10/10 |
wszystko jest ok a dalej nie moge:(((( blagam niech mi ktos go wysle na maila!!! [email protected] , albo wrzuccie linka na rapidzie...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:55. |