![]() |
Odp: Gdzie randka!
Najlepiej wybrać się do Flambira lub Ogrodu Bernarda. Drogie ale całkiem fajne miejsca.
|
Dla mnie to obojetne...
A gdzie opcja DOMU??? :| :O |
Data, data, data.
Głównie w restauracji. |
zależy kto się umawia bo jeśli dorośli, poważni simowie to zwykle idą do restauracji
|
moi simowie jeżdżą przeważnie do jakiegoś przytulnego parku z mała restauracją ... Albo do klubu nocnego Hula ;) Często są w Flambirze i Rdzeniu
|
Ekskluzywna restauracja
|
Ja najczęściej wybieram miejsce, gdzie jest najwięcej ciekawych rzeczy, czyli szczególnie restauracja i coś do robienia (bo zazwyczaj mają marzenie, by zjeść z simem na przedmieściu, więc wole nie jeździć w kółko, ale wybrać jedno dobre miejsce). Dlatego najczęściej wybieram (nie pamiętam czy to jest to o co mi chodzi) Fajne Miejsce [FM], bo jest tam restauracja - by zjeść, a na górze budka fotograficzna, by zrobić bara-bara ;) i karaoke, by się zabawić.
Ale jest jeszcze jedno ładne miejsce, które ma podobne rzeczy. Na dole jest (nie pamiętam dokładnie, ale chyba coś rozrywkowego) a na górze restauracja przy świecach pod gołym niebem z pół ściankami. Tam najczęściej się wybierają moi zakochani simowie :) |
ej, a jak nazywa sie ta ekskluzywna restauracja???
bo nie moge znalezc:((. |
Cytat:
jeżeli myślimy o tej samej restauracji to nazywa się Flambir Ja najczęściej jeżdżę właśnie tam, albo robię kolacje w domu. |
Czasem się leniwie i zapraszam do domu,a raczej na podwórku i skupiam się na intrerakcjach.Innymi razy do różnych miejsc,zazwyczaj parki,restauracje i kluby.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:16. |