![]() |
Odp: Carry
Dom z zewnątrz prezentuje się nieźle jeśli chodzi o bryłe. Jednak nie podoba mi się połaczenie dynku z drewnem, jak dlamnie to drewno jest w złej tonacji. Nie podobają mi się również lamy na polu + drewno w basienie. chyba tyle co mi w tej pracy przeszkadza reszta może być.
|
Cytat:
Ale dobrze, że chcesz poprawić. |
Kuba luknij se na podłogę w basenie ^^
|
Parkiet do basenu to raczej dość dziwny pomysł B) Chyba nigdzie się z czymś takim nie spotkałeś :D
|
Ale na co mam lookać, tak ma być! Nie ważne. Mi się tam mój domek podoba, heh, jak Wam nie to truuudno...
|
Cytat:
|
A dlaczego nie? Jak Wam się nie podoba to trudno, wyrażacie swoją ocene, nie kumasz? Paru osobą się podoba, paru nie. Ja się nie obrażam, tylko uważam, że trudno... I tak będę dodawać swoje domy i nie zaśmiecaj już mojego tematu postami nie na temat, tu mamy oceniać dom, a nie dyskutować sobie...
|
Kuba nie obrażaj się bo nie ma o co. Nie wiem czy nie zauważyłeś, ale my właśnie oceniamy twój dom O_o
|
Ja się nie obrażam, czytaj wyraźnie i wyraziście. I nie wydaje mi się czy: "Kuba, luknij na podłogę w basenie" to ocena domu... :P Nieważne, zakończmy tą dyskusję... ;)
|
Supper.Masz talent.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:38. |