![]() |
Odp: Program do sprwadzania...
Cytat:
|
A mi nie wchodzi ani Content Manager ani Clean Installer. Są jeszcze jakieś programy...?
|
Cytat:
Ale skanowanie jest bardziej skomplikowane (ja nie pamiętam, jak to się robiło, widziałam kiedyś w poradniku, którego tu już nie ma) i jak się nie wie, to lepiej nie próbować, żeby niczego nie popsuć... A czemu nie działa Ci CleanInstaller? Może pojawia Ci się komunikat, że nie masz zainstalowanego Microsoft .NET Framework? Jeśli tak, to możesz pobrać tutaj: http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en I po zainstalowaniu tego CleanInstaller powinien działać. A jeśli chodzi o Content Manager Tool, to niestety nie jest skuteczny przy szukaniu wadliwych dodatków - zaznacza na czerwono te, które nie szkodzą. ;) A poza tym często nie uruchamia się z powodu niektórych dodatków z sieci. |
Pisze tylko "Error!" :(
|
Cytat:
Masz w takim wypadku 2 wyjścia: użyć innego programu albo pozbywać się jakichś dodatków z Downloads ("na oślep" niestety ;)) i sprawdzać, czy bez nich Content Manager będzie działał. |
Dzięki! postaram się to zrobić.
Pozdro! |
a czy na macintoshu zadziała? a jak nie to jakie programy tegbo typu?
|
A jak ja zainstaluje tego Clean Installera i potem go włączam to wyskakuje błąd i pisze ze aplikacja nie została zainicjowana :1smutny:
|
Help me! :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:35. |