TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Dom rodziny Macierzanka. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39834)

Rëñáës 21.11.2007 11:18

Odp: Dom rodziny Macierzanka.

Cytat:

W takim razie dziękuję Twojemu bratu za pochlebną opinię. Chętnie zobaczyłabym jego dzieła. Gdzie można je znaleźć?
Simsy mamy na innym komputerze. Ale robi podobne domy do Twoich bez dodatków z internetu.

Alex17 21.11.2007 14:59

Domek jest prześliczny :) Szczególnie podoba mi się wystrój sypialni rodziców... Ja sama też lubię tworzyć domki dla moich simów. Mam tylko do Ciebie małe pytanko: jak stawiasz meble po ukosie? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc.

agacia5 24.11.2007 12:42

śliczny dom , co prawda troszeczkę przypomina dom z TS1 , ale wyobraźmy sobie go w naszym świecie....cudo , prawda ?

smart_blonde 24.11.2007 13:00

dawniej na forum domki byly bardziej zjawiskowe..ten jest przecietny.....buzzzzzzzzziiii

Irbis 25.11.2007 08:08

Alex17 - wysłałam pw z odpowiedzią :)
camilla - co masz na myśli pisząc bardziej zjawiskowe? Pytam z czystej ludzkiej ciekawości :P

Dziękuję za wypowiedzi :D

Natuśka____ 25.11.2007 08:09

Cenię Twoje domy za to że jak na zawnątrz i w środku są równie ładne. A widziałam już wiele parceli , które były ładne na zewnątrz a w środku nie bardzo. Masz naprawdę świetne pomysły na ,,zorganizowanie" przestrzeni czyli by nie było pusto. Moim zdaniem wspaniale umiesz dobierać kolory ;D No co więcej powiem 10/10 =)

kotopies 25.11.2007 08:15

robisz świetne domy. z zewnątrz prześlicznie we wnątrz równie pięknie poprostu cuudo

1,000000000000000000/10

luja 25.11.2007 12:53

Wiesz co najbardziej podoba mi się w Twoich domach? To, że nie są supernowoczesne, bo takich jest mnóstwo na forum.
Każdy dokładnie opisany, a opis dodaje klimatu.
Fajnie łączysz ze sobą przedmioty(np. szafka i ręcznik w łazience).
Być może się powtórze ale co tam: robisz naprawdę ładne domki i rób je dalej. Z chęcią będe je oglądać. :D

Nikara 01.12.2007 13:37

Piekny. Fantastyczny. Oczywiście, że pobieram ;] Zawsze chciałam mieć jeden z twoich domków w grze.
Ja osobiście uwielbiam rozmieszczenie kwiatów. Mam tylko jedno pytanie: czy te kwiaty, które na małych stolikach poustawiane są kilka na jednym są zrobione za pomocą kodu, który pozwala umieszczać kilka rzeczy na jednym i ignoruje te "kratki" ? Nigdy nie lubiłam tego czegoś, bo wtedy nie udawało mi się ustawiać dobrze innych mebli. Chciałabym więc znać jakiś kod na to ;]

Natuśka____ 02.12.2007 20:36

Ściągłam ten domek , i jak zobaczyłam go na własne oczy w swojej grze to był jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Pięknie dobierasz kolory , widać że budujesz z pasją i zaangażowaniem , nie umiesz budować brzydkich domków. Chciałabym tak budować;( podziel się talentem :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:05.