TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Pytania od ninji (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39913)

pocia 28.11.2007 13:14

Odp: Pytania od ninji

tak jak pisały poprzedniczki - raz poprawna jest pierwsza odpowiedź, a raz druga...
np. ja raz miałam pytanie "co idzie pierwsze do walki" odp. - miecz lub ninja (wojownik?) - ninja - "czym byłby ninja bez swojej broni", miecz - też źle x_X.
i nie wiem jak jest u was, ale u mnie ninja ZAWSZE pojawia się tak gdzie są gorące źródła, za ogrodzeniem - tylko trza teren wyrównać, bo inaczej sim nie będzie mógł z nim pogadać xP. rzadziej tam gdzie jest ogródek zen i tam gdzie gra się w mahjonga.

zdobycie zdolności teleportacji jedną simką straciłam trzy 9-dniowe pobyty... i gdy sim miał pełen pasek aspiracji, to ninja zgodził się na naukę.

Rëñáës 28.11.2007 15:12

A do mnie teraz Ninja nie przychodzi. No chyba, że przyjdzie i zaraz sobie pójdzie. Te pytania to są trochę dziwne, bo ja miałem raz 3 simów i każdego do Ninji dałem i on sie mnie pytał i dwóm zadał takie same pytanie na dwie odpowiedzi jeden sim odpowiedział na pierwsze, a drugi na drugie i dwa wyszły, że źle :fist: Błąd??

sympathique. 27.12.2007 19:08

A u mnie jest zawsze tak samo. Odwaga ważniejsza od mądrości, najpierw był miecz, a nie ninja. I tak każdym Simem jest dobrze, bo jak na razie trafiły mi się tylko te dwa pytania :P

zelkam 28.12.2007 09:21

No to chyba temat można już zamknąć.
Dziękuję wszystkim,którzy mi odpowiedzieli.

SylveX 28.12.2007 10:23

Mi się wydaje że trzeba miec platynowy poziom aspiracji, bo z takimi simami odrazu za 1 razem uczę się teleportacji

Nati 01.01.2008 16:19

ja miała "co idze pierwsze do walki" ja zaznaczyłam że ninja i była odp. "oczywiście bo czymże byłyby miecz bez wojownika" czy jakoś tak i dobrze odpowiedziałam ale przypuszczam że raz jest tak czy tak

Natuśka____ 01.01.2008 18:09

Cytat:

Napisał Nati
ale przypuszczam że raz jest tak czy tak

No jasne że raz tak , raz tak :P kiedyś moi Simowie pojechali na wycieczke i miałam kilka razy sytuacje z pandą xP i za każdym razem zaznaczałam to samo , kiedyś znów zaznaczyłam to samo to wyskoczyło mi się źle i wg ;] tak samo jak jest sytuacja czy iść do boga natury czy bogactwa , raz jest tak raz tak ;) lecz przeważnie sprawdza się że bóg natury ;)

zelkam 01.01.2008 18:51

Znalazłam fajny sposób na nauczenie się teleportacji w domu.
Trzeba wpisać kod boolProp testingCheatsEnabled true/false ,klikasz z wciśniętym SHIFT na skrzynke pocztową i wybierasz Make NPC...więcej...więcej..Ninja.
Po jakimś czasie powinien pokazać się ninja i wtedy klikamy na niego i uczymy się.

kubuss 01.01.2008 19:07

ja odpowiedziałem źle ale jakoś mogę się teleportować :P

Ancalimë 13.01.2008 08:58

To jest bardzo wkurzające! Najpierw musisz się natrudzić, żeby ninje złapać, a potem jeszcze źle odpowiadasz na jego pytanie :angry: . Ale za to teleportacji można się nauczyć bardzo szybko^^.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:18.