![]() |
Odp: Cele wakacyjne poraz kolejny...
Nie. Chodzi o nauczenie się tańca hula i taniec z tubylcami, można nawet w piżamie :)
|
Ale jak go się nauczyć?
edit. Aha ok. Dzięki sylvex |
trzeba spac w namicie ale ja go kupilem po powrocie do domu przespal sie w nim mój sim potem go sprzedalem i wspomnienie zaliczone.
Więc niektóry cele możemy spełniac nie będąc na wakacjach a takie jak kupno albumu to tylko w domu. Aby nauczyc się tańca musisz byc na parceli z wieżą, głośnikiem, obojętnie z czym byle grało, i poczekac az tubylec zacznie tańczyc.potem na niego kliknij i wybierz dołącz do tańca hula |
A jak zdobyć "ukłoń się",bo ja się kłaniam i kłaniam i kłaniam i nic
|
A moglby byc ktos tak wspanialy zeby opisac wszystkie cele?? bylabym wdzieczna ;***
|
No ja przyłączam się do prośby opisania wszystkich celi, wielkie dzięki za życzliwego i ciepliwego ludka, który się tego podejmie. ;-)
|
Mam pytanko odnośnie celu ZŁOŻYC HOŁD STAROŻYTNEMU LUDOWI przyeczytałam że tozłożenie ofiary w świątyni małp ale gdzie jest ta świątynia ???
|
Cytat:
Cytat:
A jakie cele potrzebujecie? Ja przeszłam wszystko więc pomogę chętnie ;) |
Fajnie byłoby gdyby wszytskie były ładnie opisane :) Co jak i gdzie dokładnie zrobić za co wielkie dzięki :)
|
yyyyy powiem ci w gorach znadz mape zjedz nalesniki powitanie i taniec i spanie pod golym niebem-namiot i to wszystko chyba co trzeba w gorach zrobic
rozumiesz? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:54. |