TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Cele wakacyjne poraz kolejny... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39938)

tysiulek13 27.11.2007 13:24

Odp: Cele wakacyjne poraz kolejny...

Nie. Chodzi o nauczenie się tańca hula i taniec z tubylcami, można nawet w piżamie :)

goomaki 27.11.2007 13:50

Ale jak go się nauczyć?

edit. Aha ok. Dzięki sylvex

SylveX 27.11.2007 13:53

trzeba spac w namicie ale ja go kupilem po powrocie do domu przespal sie w nim mój sim potem go sprzedalem i wspomnienie zaliczone.
Więc niektóry cele możemy spełniac nie będąc na wakacjach a takie jak kupno albumu to tylko w domu.
Aby nauczyc się tańca musisz byc na parceli z wieżą, głośnikiem, obojętnie z czym byle grało, i poczekac az tubylec zacznie tańczyc.potem na niego kliknij i wybierz dołącz do tańca hula

zelkam 08.12.2007 15:24

A jak zdobyć "ukłoń się",bo ja się kłaniam i kłaniam i kłaniam i nic

Meggie 08.12.2007 17:24

A moglby byc ktos tak wspanialy zeby opisac wszystkie cele?? bylabym wdzieczna ;***

agnieszka130187 19.12.2007 16:50

No ja przyłączam się do prośby opisania wszystkich celi, wielkie dzięki za życzliwego i ciepliwego ludka, który się tego podejmie. ;-)

agnieszka130187 19.12.2007 17:21

Mam pytanko odnośnie celu ZŁOŻYC HOŁD STAROŻYTNEMU LUDOWI przyeczytałam że tozłożenie ofiary w świątyni małp ale gdzie jest ta świątynia ???

Lacuna89 19.12.2007 19:05

Cytat:

Napisał goomaki
Muszę jeszcze zdobyć te 'tańczenie w spódniczce z trawy'
Może mi ktoś powiedzieć jak się tego nauczyć? Od tych tubylców? Bo nie wiem ._.
Męczę się z tym od tygodnia, albo dwóch

Ja proponuję sobie kupić domek letniskowy na tej wyspie. Zaprzyjaźnić się z tubylcem i jak będziesz w tym swoim domku letniskowym to zaproś go. Włącz wieżę (postaw ją np. na plaży) i wtedy on sam po pewnym czasie zacznie tańczyć taniec hula... przyłącz się i tańcz chwilę ;)

Cytat:

Napisał agnieszka130187
Mam pytanko odnośnie celu ZŁOŻYC HOŁD STAROŻYTNEMU LUDOWI przyeczytałam że tozłożenie ofiary w świątyni małp ale gdzie jest ta świątynia ???

To jest jedna parcela publiczna. Ruiny jakieśtam o ile się nie mylę. Nie pamiętam już bo usunęłam ten dodatek. I to jest taka jakby wysoka fontanna. Dajesz "złóż ofiarę". Sim wrzuca pieniążek i gotowe. uważaj z interakcją "wrzuć mydło". Mój sim mało się nie posikał jak wszystko buchnęło na czerwono ;) hehe :laugh:

A jakie cele potrzebujecie? Ja przeszłam wszystko więc pomogę chętnie ;)

agnieszka130187 20.12.2007 13:52

Fajnie byłoby gdyby wszytskie były ładnie opisane :) Co jak i gdzie dokładnie zrobić za co wielkie dzięki :)

kotopies 21.12.2007 06:55

yyyyy powiem ci w gorach znadz mape zjedz nalesniki powitanie i taniec i spanie pod golym niebem-namiot i to wszystko chyba co trzeba w gorach zrobic

rozumiesz?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:54.