TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Wygląd (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40010)

IgaAnne 06.12.2007 15:09

Odp: Wygląd

Cytat:

Napisał Númenessä
Trochę puste, ale np. na SC jest gorszę.

A mi się bardziej podoba ten na SC. :P

A na temat: Zmieenić...

Raven 06.12.2007 15:44

zamiast zmieeenić ja bym dała opcjęęę wyboooru, najlepiej jakbyśmy sami ustawiali jakiego koloru ta ramka a ta ramka i ta ramka

Komurka 06.12.2007 16:44

Pod względem przejżystości jest rewelacyjne, schludne, przejżyste, łatwe w obsłudze :) Jednak denerwują mnie te budowle Inków-są takie jakby hmmm zamazane?!

Rainbow 06.12.2007 18:02

Szczerze...nie podoba mi się.Może dlatego,że za zimne,za nudne,za nijakie?Przejrzyste i praktyczne jest,owszem,świetnie,ale ogólnie...nie mój styl :P I tak mi się 'amatorsko' kojarzy...bez obrazy-też jestem za Chestnutem :D

mario 06.12.2007 18:07

No, Chestnut jest spoko. ;) Pomyślcie nad tym.

vivien 07.12.2007 10:58

@up. Ty w ogóle wiesz jak Chestnut wygląda? xd czy po prostu powtarzasz po innych? XD

Też bym dodała skiny ^^

chestnut był fajny i jeszcze kiedyś tutaj na forum był taki ciemno granatowy <33333

@designer - tylko się pytam ;D spokojnie ;D

Rocket 07.12.2007 11:36

Cytat:

Napisał Gygz
@up. Ty w ogóle wiesz jak Chestnut wygląda? xd czy po prostu powtarzasz po innych? XD

Też bym dodała skiny ^^

chestnut był fajny i jeszcze kiedyś tutaj na forum był taki ciemno granatowy <33333

co wy z tym chestnutem jakoś wyjątkowo go nie lubię.
a tak btw: w "co by tu zmienić" była już dyskusja o chestnucie, gdzieś tak po srodku

mario 07.12.2007 11:45

Cytat:

Napisał Gygz

Droga Gygz, gdybym nie wiedział, jak wygląda, to uwierz mi, nie pisałbym tego. :) Może ty byś tak zrobiła, ale nie ja. B)

@Gygz: OK.

Deeta 07.12.2007 12:58

Ja popieram Yumiko_Takagi.Każdy ma swoje ulubione kolory i nie każdemu może się podobać taki trochę sztywny wygląd.Polecałabym dodanie opcji możliwości wyboru kolorów oraz zmianę nagłówka na bardziej żywy.I ściągnięcie czcionki z The Sims 2 i zrobienie nią nagłówka.To logo ma cztery lata,i ciut za dużo.Ja rozumiem,że po tylu latach trzymania loga wszyscy się przyzwyczaili.Ale gdyby tak wprowadzić zaskoczenie i zmienić wygląd?Ogółem jestem ZA,żeby trochę zmienić wygląd.Czas na nowości.
PS.Nowy wygląd można by było wprowadzać raz na rok.To chyba nie jest dużo,co roku inny wygląd?

UsBuzzer 31.01.2008 12:58

Moim zdaniem DODANIE wyboru wyglądu byłoby strzałem w dziesiątkę :) Dobry byłby właśnie Chestnut, a dla tych, którym podoba się ten wygląd, mogliby sobie zmienić.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:59.