![]() |
Odp: łączenie
spoko... ja to szanuje
|
Rocket nie dam rady zrobić ;( Wyskakuje mi włóż płytję DVD the sims 2, no ja wkładam i dalej pisze to samo ;(
(Sorry że post pod postem) Mam to zainstalowane w osobnych folderach... może to problem? ;( |
nie pisz posta pod postem, masz opcje "edytuj"
dodatki i gra muszą być zainstalowane w osobnych folderach. to akurat masz dobrze :). ale bez przeprowadzenia aktualizacji kilka dodatków naraz nie będzie działać, musisz ją zrobić. wjedź na http://thesims2.ea.com/update/ i ściągnij patcha do podstawy. zainstaluj go. zainstaluj jeszcze raz zwierzaki (czy tam cpr jak wolisz) i po włożeniu płyty kliknij OK. jak nie odczyta płyty, to kliknij jeszcze raz. powinno się zainstalować poprawnie i wtedy będziesz mogła wgrać również drugi dodatek. |
raczej nie,te dodatki muszą być w kolejności czyli,najnowszy,nowy coś takiego musisz sie dowiedzieć który to numer dodatku czy coś takiego, i potem musisz zainwestować w portwel i chyba kupować dodatki niestety,miałem to samo jak sie dowiedziałem że mam dać o koło 300zł to mi sie odechciało.napewno sobie poradzisz. ;) ;)
|
A tego patcha gdzie mam potem zapisać? :smirk:
|
Na pulpicie chyba
|
Cytat:
a instalujesz klikając dwa razy ;p |
Ok postaram się zrobić to dziś :smirk:
I bardzo dziękuję za pomoc :* :P (Chociaż to potrzebna na 2 dni. Qumpela w pon ma mi dać wszystkie dodatki do The Sims 2 :D ) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:31. |