![]() |
Odp: Rezydencja Office
Cytat:
|
Tak, walisz prosto z mostu że w końcu Bana dostaniesz xD
...mogłabyś sobie odpuścić te menelskie słowa bo wstyd :P ... a co do domku, taki sobie. Moim zdaniem niepotrzebnie tyle w nim rodzin :) Jednorodzinny by wystarczył. |
falivirin...za co? za to ze jestem szczera...bez yay....a to ze klne jak szewc to wiem , ale czasami po prostu nie da sie powstrzymac..:D:D:D
|
No spoko, ale Netykieta obowiązuje, na forach też. :]
|
Cytat:
__________________________________________________ ________________ W domku jest za pusto. Wewnątrz jest za ciemno. Na zewnatrz jest wszystko ładnie. Za dużo kwiatków, jak ten pojazd wyjeżdża? 7/10 |
Bryła 5/10
Wnętrza 2/10 (za pusto) Ogród 4/10 Wynik 11/30 Nazwała bym go raczej jakimś mini motelem czy coś w tym stylu :) |
No szczerość jest oki, ale czasami trzeba odpuścić, zwłaszcza że ja kompletnie nie wiem co w tym domku jest do wstydzenia się :con: Domek jak domek, niektórzy budują lepsze, niektórzy gorsze :wacko: Wszystkiego można się nauczyć, dojść do wprawy i te pe B) Hehe, spodobało mi się określenie "menelskie słowa" :D Będę gadać pewnie jak stara babcia, ale u dziewczyn takie słownictwo to dla mnie WIOCHA :smirk: Ale spoko, każdy może mieć własne zdanie ;)
Ach, do autorki domu: nie przejmuj się, z czasem będziesz budować lepsze domy, bo ten jest taki sobie szczerze mówiąc, a dokładniej to nie podoba mi się wnętrze :no: Ale widziałam Twój inny domek i był bardzo ładny :smirk: |
Nawet Fajna ta rezydencja 10/10!
|
Cytat:
podziwiam wasza upartosc, mi by nawet sie nie chcialo kopiowac punktu z regulamini zeby komus pokazac..kochanie wiem jak tam trafic (ale to jus taka zlosliwa mentalnosc polakow niestety):D :D:D.....a co do przeklinania, to nie jest to koniec swiata jak ktos lubi to czemu nie , treba byc tolerancyjnym, nie ma co oceniac ludzi powierzchownie, poza tym jest to topic o domku wiec moze wypowiadajcie sie na ten temat, wiem ze jestem ciekawsza i bardziej intrygujaca ale...bez przesady hiihih :P:P:P:D ... |
Bryła jest fajna
_________ W kuchni trochę za pusto 7,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:19. |