TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Rezydencja Office [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40265)

smart_blonde 11.12.2007 19:08

Odp: Rezydencja Office

Cytat:

Oj, nieźle, nieźle Ja bym się wstydziła kogoś tak skrytykować, w końcu wnętrze jej może nie wyszło, ale pewnie się starała...
ty byś sie wstydzila...ja wale prosto z mostu...chyba lepiej ze napisalam szczerze, a nie * goopoty jaki ten domek jest cudowny choc tak naprawde jest *.... wiec nie ma co slodzic...moze to ja zmobilizuje... tak czy inaczej kocham was wszystkich :*

Fảlivrin 11.12.2007 19:34

Tak, walisz prosto z mostu że w końcu Bana dostaniesz xD
...mogłabyś sobie odpuścić te menelskie słowa bo wstyd :P

... a co do domku, taki sobie. Moim zdaniem niepotrzebnie tyle w nim rodzin :)
Jednorodzinny by wystarczył.

smart_blonde 11.12.2007 19:53

falivirin...za co? za to ze jestem szczera...bez yay....a to ze klne jak szewc to wiem , ale czasami po prostu nie da sie powstrzymac..:D:D:D

Fảlivrin 11.12.2007 20:10

No spoko, ale Netykieta obowiązuje, na forach też. :]

Rëñáës 12.12.2007 09:20

Cytat:

Regulamin 3. Absolutnie zakazane jest używanie treści wulgarnych i publikowanie wszelakich treści niemoralnych lub kojarzących się jednoznacznie z erotyką. Zabronione jest także "przemycanie wulgaryzmów" w formie, w której można domyślić się, co to za słowo - nawet zagwiazdkowanej (np. ku rva, ku**a itp.). Wulgaryzmem wedlug regulaminu forum jest także słowo '*****iście' i jego pochodne. Nie jest - 'gówno', 'dupa'.
Każde użycie wulgaryzmu w poście, sygnaturze, avatarze lub jego 'przemycenie' w formie zakamuflowanej będzie karane odjęciem punktu reputacji i banem na 24 godziny.
To dla Camilli. Wg. mnie jesteś [/B]za bardzo szczera[B].
__________________________________________________ ________________
W domku jest za pusto. Wewnątrz jest za ciemno. Na zewnatrz jest wszystko ładnie.
Za dużo kwiatków, jak ten pojazd wyjeżdża? 7/10

Kałuża95 12.12.2007 09:29

Bryła 5/10
Wnętrza 2/10 (za pusto)
Ogród 4/10
Wynik 11/30
Nazwała bym go raczej jakimś mini motelem czy coś w tym stylu :)

Definition 12.12.2007 14:06

No szczerość jest oki, ale czasami trzeba odpuścić, zwłaszcza że ja kompletnie nie wiem co w tym domku jest do wstydzenia się :con: Domek jak domek, niektórzy budują lepsze, niektórzy gorsze :wacko: Wszystkiego można się nauczyć, dojść do wprawy i te pe B) Hehe, spodobało mi się określenie "menelskie słowa" :D Będę gadać pewnie jak stara babcia, ale u dziewczyn takie słownictwo to dla mnie WIOCHA :smirk: Ale spoko, każdy może mieć własne zdanie ;)
Ach, do autorki domu: nie przejmuj się, z czasem będziesz budować lepsze domy, bo ten jest taki sobie szczerze mówiąc, a dokładniej to nie podoba mi się wnętrze :no: Ale widziałam Twój inny domek i był bardzo ładny :smirk:

Marcinprod 14.12.2007 21:14

Nawet Fajna ta rezydencja 10/10!

smart_blonde 15.12.2007 08:33

Cytat:

ale u dziewczyn takie słownictwo to dla mnie WIOCHA
i to sie nazywa dyskryminacja kobiet.....

podziwiam wasza upartosc, mi by nawet sie nie chcialo kopiowac punktu z regulamini zeby komus pokazac..kochanie wiem jak tam trafic (ale to jus taka zlosliwa mentalnosc polakow niestety):D :D:D.....a co do przeklinania, to nie jest to koniec swiata jak ktos lubi to czemu nie , treba byc tolerancyjnym, nie ma co oceniac ludzi powierzchownie, poza tym jest to topic o domku wiec moze wypowiadajcie sie na ten temat, wiem ze jestem ciekawsza i bardziej intrygujaca ale...bez przesady hiihih :P:P:P:D ...

dżin. 29.11.2008 09:38

Bryła jest fajna
_________
W kuchni trochę za pusto
7,5/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:19.