![]() |
Odp: One Dance - serial!
Jak na razie... bardzo mi się podoba!
Dobry pomysł, niezłe ujęcia, fajna muzyka, ogólnie świetny początek. Oby tak dalej (ale zawsze może być lepiej!!!) Szczególnie spodobały mi się te kawałki, kiedy 2 dziewczyny ze soba rozmawiają, a potem chłopcy itd. Na bieżni, w szatni... Tak, boskie to było :) Taa, a nie podobało mi się zbytnio kiedy ten chłopak do wolnej muzyki tańczył tak szybko... Ale niewiele jest tańców do wyboru w simach... No i raz niebo nad ścianami, i nie wiem czy mi się wydawało - przezroczyste schody? Ale ja jestem ślepa, jak byłam wczoraj na badaniach to pielęgniarka mi powiedziała, że powinnam nosić okulary do czytania :):) 9,5/10 PS. Tańczysz może zawodowo? Jakie tańce...? Ja towarzyskie, no i bardzo lubię hip-hopa. |
|
Cytat:
Cytat:
|
No świetnie, świetnie. :) Bardzo mi się podoba. Ta okolica jest taka zapełniona. A Centrum bardzo ładnie wygląda. Scenografia też jest bardzo ważna. Gdyby rodzice nie przyszli wcześniej, pewnie by do tego doszło. :D Czekam na 3 odcinek. ;)
|
Cytat:
Co do odcinka, to spodziewałam się, że będzie trochę inaczej, ale był nawet lepiej. Ciekawy wątek z tym 'prezesem'. Czy on również będzie spełniał ważną rolę w serialu? ;p Aha i trochę śmieszne było to, że cały czas Charlie biegał, obojętnie gdzie miał być. |
Świetne! Uwielbiam videostory o tańcu,to również moja wielka pasja.
Bardzo mi się podoba,a przecież to dopiero początki. |
Bardzo Ciekawe ;) Czekam Na Trzeci Odcinek
Pozdr. :) |
Cytat:
dzięki za komentarze, :D parę osób pytało się mnie na gg, co będzie z tym 'prezesem', więc... powiem tylko tyle, że NA PEWNO NIE będzie odgrywał takiej roli jak w "Sprzedać siebie" Olivier. Mam co do niego inne plany. :) |
A ja mam Mikolay pytania, kiedy następny odcinek:D:D bo już się nie mogę doczekać ;)?? Pozdrawiam i Wesołych Świąt :*
|
No? Coraz lepszy ten serial. Śmiesznie się toczy ten serial. Ten chłopak to gey?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:41. |