![]() |
Odp: Aleja Simowa 9
Nie Obraź Sie Ale Dom Jest Okropny
Pozdr. :) |
Z zewnątrz brzydki.
Wewnątrz średnio mi się podoba. 6/10 |
Bardzo fajne wnętrze (łazienka!!!!!). Bryłka nie współgra z terenem (nie dziwne jak nie ma ogrodu). 8/10.
Pzdr. |
Jestem pod wrażeniem. 10/10
|
Bryła nieciekawa, środek nawet ładny, ale nie podoba mi się sypialnia, pokój malucha i kuchnia. Troche mieszałaś dodatki z neta i nie z neta. Najładniejsza to łazienka. I zgadzam się z Freyą- wygląda jak barok. Zresztą... No dobra 4/10
|
Masz małe zdjecia i mało dlatego nie wiem jak ocenić ten dom ale na te pare zdjęć zapowiada się obiecująco
pozdrawiam |
nawet ładny 5/10
|
Widać, że jesteś nowa na forum i nie czytałaś regulaminu, b ostarych tematów się nie odnawia :)
|
Muszę się zgodzić w tym wypadku z .error okropność. Ocena: 0/10
pozdrawiam: kubuss |
kubuss, czy ty zawsze musisz mnie wyprzedzić z oceną (zawsze wypowiadam się po Tobie - czysty przypadek, ale irytujący) :D
Na samym wstępie chciałbym poinformować, że lepiej rodzić zdjęcia w czasie słonecznej pogody :P Nie dziwię się, że zdjęcie przedpokoju to link - lepiej nie klikać, masakra. Pokazałeś samą komodę. :/ Łazienka: Po co te chwasty nad wanną? :P Duży pokój: Nie podoba mi się podłoga (dywan). Nie pasuje do reszty. Sypialnia, kuchnia, pokój dziecka, salon. Pokazałeś tyle, że szkok. Nic* na zdjęciach nie widać. * "Nic" oznacza to, że na zdjęciu ujęcie jest nieciekawe, mało na nim pokazujesz, za daleko odjechałeś kamerą. Ocena: Punktacja: 3/10 Zdjęcia - -1pkt Przedpokój - -1pkt Łazienka - -0,5pkt Duży pokój - -0,5pkt Sypialnia, kuchnia, pokój dziecka, salon - -4pkt Pozdrawiam :) Woltuwa |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:10. |