![]() |
Odp: Remont maxisowego domku by Ktosiu
Całkiem nieźle podoba mi się i to bardzo Najbardziej mi się spodobał zewnątrz ta oszklona ściana a w środku jedyne co mi nie pasuje to ta tapeta w salonie ale to tylko mały minus reszta jest OK . Daje 9.2\10
|
Od frontu wygląda jak modernistyczny dom (trochę to psują te okna z tyłu). Wnętrze fajne (kuchnia mogłabybyć lepsza, ale nie jest tak źle) - zazdroszczę odblaskowych płytek!!! Może byś wysłał ;] ? Zdjęcia ci trochę nie wyszły, uważaj z bryłą (wybaczam, bo to remont). Z całą odpowiedzialnością daję 9/10!!!
|
Ten domek jest super! Sama bym chciała się do niego wprowadzic;)
|
Naprawdę ładny. Wewnątrz tak ciepło, jasno, a zarazem nowocześnie. Bardzo ładnie ci to wyszło :] Daję 9/10
|
domek jest ok... zwyczajny ale fajny
|
Domek bardzo mi się podoba i z zewnątrz i wewnątrz 10/10:)
|
Z zewnątrz prezentuje się bardzo ładnie :) Dużo zieleni, ładna bryła. Jedynie okna mi się nie podobają.
Salonik – ładny i schludny. Jadalnia – miła i przytulna. Kuchnia – faktycznie niewiele widać, ale prezentuje się dobrze, choć bez rewelacji. Sypialnia – wszystko mi się podoba, tylko ta podłoga nie jest zbyt przyjzazna dla intymności sypialnianej ;) Pokój gościnny – całkiem przyjemny. Łazienka – jak to łazienka, typowa :) Ładne kolorki. 7/10. |
Domek z zewnątrz bardzo ładnie wygląda-chodzi o bryłę. Wg mnie nie pasuje ogród bo jest taki hmm.. zarośnięty, nieuporządkowany. Nie jest brzydki tylko po prostu nie pasuje do domku.
W środku podoba mi się tylko sypialnia i łazienka. Inne pomieszczenia też nie są złe ale ja zmieniłabym ściany np. w kuchni. |
Bardzo ładny.
Podoba mi się sypialnia. Skąd masz te łóżko jeśli oczywiście można wiedzieć ?! |
Ładny i ciekawy, przytulny domek ;) Pozdro
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:52. |