![]() |
Odp: Rezydencja "Forrester" -inspiracja serialem Moda Na Sukces.
Bardzo mi się podoba! Wszystkie pomieszczenia utrzymane w tym samym klimacie. Nie mam zastrzeżeń
|
Gabinet troszkę nie trafiony, wg mnie (zieleń + czerwień, tak jakoś... nie lubię takich kontrastów, chociaż mogą być ciekawe). Z zewnątrz piękny ;].
Ogółem mi isę bardzo podoba, zwłaszcza salono-jadalnie ;]. Nie mogę porównać z realnym domem Forresterów, bo po prostu "Modę na sukces" oglądałam jak byłam mała, z babcią, a teraz zdarzy się jeśli nie mam co robić, jednak nie mam fotograficznej pamięci ;]. |
Domek dla gości tylko trochę podobny. :/
Jadalnia teraz dobrze ustyowana... ach, czuję się jak w prawdziwej rezydencji Forresterów. Gabinecik tez lepszy i chyba bardziej podobny, żadko go pokazuja ale ogólnie podobny. :) |
a w tej kuchni dla gości coś się spiekło? xd
bardzo ładna rezydencja. nie znam się na zamieszkaniu Foresterów, więc nie mam żadnych zastrzeżeń co do podobieństwa. na pierwszy rzut nie pasowała mi jednak ta kanapa w przejściowym. ta z bambusów, czy coś. po rekonstrukcji gabinet jest przepiękny. nie pasował mi tam ten fotel w paski, a teraz wszystko do siebie pasuje. jadalnia także znalazła lepsze miejsce. mimo to teraz ta część salonu nie przypadła mi do gustu. ;p szczególniej chodzi mi o ten fotel tam ;] ogólnie - fantastico. mniam mniam :D |
Woow ;D
No no , musiałeś się napracować xD 10/10 :] |
Jest trochę lepszy niż brzydko.Jedyne co mi sie podoba to altanka na dworzu.3/10
|
W salonie imo panuje trochę chaos...
Ale podwórko jest piękne 8/10 |
O Matko! Jak ja nie cierpie mody na sukces. ale domek nawet nawet... salonik jest ladny. moja ocena to 8 na 10. Pozdrawiam!
|
O
Chociaż nie lubię Mody na Sukces . ; p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:51. |