![]() |
Odp: Dom Diny Kaliente
Podoba mi się! Naprawdę. Mój pierwszy dom to była masakra, ba w sumie nadal niektóre to masakra... Ale ni o mnie ^^. Więc nie podoba mi się również zbyt sypialnia. :P Ogródek jest bardzo, chyba za malutki ;). Za to salonik jest bardzo przytulny. Śliczny, naprawdę :) Dam 7.5/10 :D
|
4,5/10 Taka Moja Ocena
Pozdr. :) |
Przytulnie,skromnie zbudowany domek.Lepiej urządzony niż maxisowski dom.Uwielbiam małe,ale zapełnione i skromne domki.Są takie...magiczne.Małe domki miały w sobie mnóstwo uroku.10/10 i tablica rejestracyjna ,,Super Projektantka" ode mnie :):):)
|
Nie widzę dodatków z internetu, ale nie muszą być, żeby stworzyć ładny domek.
Tak też więc sądze o Twoim domku. Ładny. 7/10 |
domek ogólnie ładny są małe niedociągnięcia ale są one znikome
ta sypialnia Ci trochę nie wyszła ale ujdzie :P bryła domu jest fajna moja ocena to 9.9/10 ps. skąd masz te fajne kwiaty wiszące które znajdują się w sypialni i łazience ?? |
Mały ale pewnie dlatego że Dina zapłaciła krocie za działkę ! :) Zobaczcie z jakim domem sąsiaduje jej parcelka :D
Bardzo miły domek. Przytulny. Dałbym więcej obrazów tylko. 9/10 |
A mi się podoba!
Dam 9/10. Nie wiem... Coś mi nie pasuje... Chyba ta sypialnia. Pozdro! |
Pierwszy dom? Piękny! Można by było tylko trochę sypialnię dopracować. Czekam na kolejny domek :).
|
Cytat:
|
Uaah, no coś w sobie ma ten dom ;D Z zewnątrz może nie jest zachwycający, ale ma fajny klimat 7,5/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:17. |