![]() |
Odp: Cottage House
Fajne ładne Zbudowany
Pozdr. :) |
Śliczny domek.
Bardzo cieplutki. Daje 9/10. |
A mi się średnio podoba...
Dam... 7/10 Z zewnątrz ładny, realistyczny itp. Wewnątrz - Musze komentować? W którymś poście napisałaś, że " Pomieszane style to celowy zabieg w tym domku" czy coś podobnego. Ciesze się, że masz świadomość tego co robisz :) Te style pomieszane są... brzydkie. Ale każdy ma inny gust. W domku jest... za ciasno. Buduj większe pomieszczenia, albo mniej mebli. To tyle. Pozdro! |
Bryła jest przepiękna. Jedyne to nie podoba mi się na zewnątrz kwiatek w beczce. Tak jakoś źle się komponuje z resztą. Ogordzenie zbytnio nie pasuje do domu no ale to już ujdzie, bo tego za bardzo nie widać. Salonik jest przepiękny. Przypadł mi do gustu jest poprostu stylowy. W pokoju nie pasuje mi ten biały obraz. Nie wiem czemu go tam wstawiłaś/eś do niczego on nie pasuje. W kuchni nie podoba mi się kolor tynku(ściany). Szaroś zabardzo nie pasuje do jasnych mebli można powiedzieć, że są miodowe. Łazienka również nie jest taka jak powinna no ale może być.
Pozdrawiam! |
Bryła bardzo mi sie podoba, ale wnętrze już nie. Pomimo tego daję 7/10
|
Hmm....taki trochę wiejski domek.A w środku:Francja elegancja:D!Dosyć nietypowe połączenie,ale tak szczerze mówiąc,to w takim domku chciałabym zamieszkać(gdyby był telewizor plazmowy i internet,ale założyłabym sobie).Lakierowa podłoga uchroniła cię od ośmiu punktów,daję 9/10
|
yyyyyy zapomnialam o tv...boshe jaka ja jestem glupia
|
Fajnie, jak chcesz, mogę złapać wenę i dać taką psychicznie długą recenzję ;D jak zrobić szklany sufit, jak zrobiłaś w last domku swoim... fajnie pomieszałaś style podoba mi się...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:54. |