![]() |
Odp: Opowieść wigilijna inaczej
Podobają mi sie zdjęcia .;)
fs fajne . ; ) . |
Zdjęcia są świetne, tekst pod względem językowym też. Zgodzę sie z Naomi, że tekst ostry i całość bulwersuje, no zatkało mnie jak skończyłam czytać, szczególnie jak zjadła tego kota...Miałeś pomysł, "świeży" pomysł żeby stworzyć coś nowego i myślę, że udało Ci się to doskonale. Lubie takie "mroczne" opowiadania itp ale to mi się nie podobało i to chyba dlatego, że Święta to jednak dla mnie jakiś miły i fajny czas...no a dla tej Magdy to no cóż..no ale gratuluje pomysłu..
EDIT: wybacz już poprawiłam :smirk: |
A więc:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Świętym prawem groteski jest hiperbolizacja wydarzeń. (cóż za mądre zdanie :P), nie bierz tego zbyt serio. Zresztą dla tego pieska czy kotka to było wywyższenie, że mógł zostać zjedzony przez kogoś takiego jak Magda :laugh: Cytat:
Cóż, pomysł na groteskę opartą o Opowieść Wigilijną, przyszedł sam z siebie, po obejrzeniu paru wersji tej historii - każda następna była bardziej naciągana od poprzedniej. Więc postanowiłEm napisać coś naprawdę naciąganego. Nawet wyszło, acz mogło być znacznie lepsze. I jeszcze coś...Czemu tak wiele osób współczuje Magdzie? Przecież to były jej najlepsze Święta. :D |
Cytat:
JA współczuję Magdzie bo biedaczka nie wie co czyni, -- he he moje prywatne odczucie. Bwahahahhaa Ale Ci się ta opowieść wigilijna udała, :tu: Napisz coś jeszcze |
bardzo fajne fs tak ogolnie to njafaniejssze too jest jedzenie kotow i wykopywanie rodzicow z grobu... fane...:)
|
fajność fajnością, ale scenariusz z kreskówki wzięty. ale to opowiadanie coś w sobie ma, ładny język tak lekko i łatwo opowiadane.
|
a, i to miało być specjalnie 'nigga'? bo nygga się pisze. ;D
|
jessy_mercedes nie pisz posta pod postem, chyba masz opcję edytuj?
Co do fotostory to baardzo mnie zaciekawiło, świetny sposób wykonania i w ogóle..Czekam na kolejną część. Ocenka...już daję 10/10 Pzdr. :) |
Opowiadanko fajne, lecz z tym kotem.
Ja koffam kotki :P Zauważyłam kilka błędów itp. 8/10 Napisz coś jeszcze :) |
Fajne Fotostory mi się podoba ;D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:22. |