![]() |
Odp: Smutne dzieciństwo Klary Lucyny.
Bardzo fajne FS. Ciekawe. Lubię fotostory realistyczne i gdy opowiada o jednej osobie. 8/10
|
bardzo ciekawe a za razem rozczulające myślę że to dobre opowiadanie i daje 9/10
|
daje 10/10
|
Widać kryształki na niektórych fotach..zmień to 8/10
|
Co za bestie z tych dziadków. Nie komentuje. Takich wrednych staruchów to powinni do obozu pracy wysyłać może to by ich czrgoś nauczyło albo do domu starców. :X :(
|
Ciekawe...
Bardzo ciekawe! Jest trochę błędów, ale kto ich nie robi. 9/10 Czekam na kolejny odcinek :) |
ciekawe czekam na kolejne odcinki
|
A mnie się wydawało, że staruszkowie to mają już życie za sobą i znają więcej rzeczy niż młodsi ludzie. Ci emeryci (jeśli wogóle pracowali!) to chyba nie znają słowa wyzysk albo może są emerytowanymi psychopatami! Tak szczerze to jest straszne jak się zachowują dziadkowie Klary. Dużo błędów, które przeszkadzają w czytaniu. A poza tym to jestem bardzo ciekawa dalszej części i już jej oczekuję. Popraw błędy i zrób coś żeby zaciekawić mnie (nas) jeszcze bardziej :D.
|
No super... czy ten jednoodcinkowiec to coś w stylu :
|
Kiedy będzie następny odcinek. Napisz chociaż za ile go przewidujesz dać na forum, lub zrobić. Bo tak to tylko wkółko wchodzimy i patrzymy czy jest już następny.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:44. |