TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Domek by Kuba :P [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40678)

Patryczek 01.01.2008 22:13

Odp: Mój pierwszy domek na forum :)

mi sie bardzo podoba pewnie dla tego ze sam lubie małe domQi 10/10
powiedz mi jeszcze skąd masz dodatki z jakiej strony zwłaszcza kuchnie i te choinki przed domem :)

Komurka 02.01.2008 10:32

Co do bryły nie mam zastrzeżeń, jest ona prosta i przyjemna. Szkoda tylko, że w tyle ten taras jest taki jasne? Brakuje mu zieleni.
Korytarz jest super, jednak na Twoim miejscu zrezygnował bym tutaj z firany, ponieważ w tym pomieszczeniu jest trochę ciemno, duszno.
Salon jest przytulny, jednak wydaje mi się że lepiej wyglądały by tam jaśniejsze meble.
Świetny pomysł z piwnicą bardzo mi się to spodobało.

kubuss 02.01.2008 13:55

Patryczek choinki dochodzą z dodatkiem Podróże ,a meble chyba są z modthesims2 ale nie jestem pewien
Komurka w salonie są ciemniejsze meble dlatego że ściany i podłoga są jasne a piwnicę musiałem zrobić żeby był gdzieś gabinet bo na parterze by się nie zmieścił hehe :P

Sheep-y 02.01.2008 14:51

Kocham małe domki :) Nie podoba mi się to, że jest on na pustyni.
Taras-nie należy do specjalnie pięknych - ot kilka kafelek, położonych na ziemi i ogrodzonych tandetnym płotkiem. Meble na nim też mnie jakoś szczególnie nie powaliły. Palma i chińskie drzewko to katastrofa.
Korytarz- nie przypadło mi do gudtu połączenie kolorów(szafki i ściany[podłogi]) Za to bardzo podoba mi się lustro i fotel. Wygląd (moim skromnym zdaniem) psuje to "coś" na szafce i telefon.
Salon- Mhmm... co za śliczne mebelki. Takie żółciutkie, cieplutkie.... Szafka na której stoi telewizor trochę za wysoka :)
Kuchnia- Nie przypadła mi do gustu. Wydaje mi się pusta, mało przytulna i robiona tak "aby było"
Kuchnia- i znowu przyczepię się do połączenia kolorów. Według mnie takie drewno, w połączeniu z takimi kafelkami nie wypada zbyt pomyślnie. Niemniej jednak mebelki fajne. Całość psuje tylko firanka.
Sypialnia- mała, wydaje się być taka zwykła. I te firanki. Nic szczególnego
Piwnica - fajny pomysł. Zazwyczaj nie buduje gabinetów ale to osobista sprawa każdego. Znowu nie pasuje mi opołączenie kolorów.

Dopiero na rzucie widać jaki korytarz jest pusty. Oj, oj nieładnie :P

7/10

Origáme 14.02.2008 20:54

Nie podoba mi się
Pozdr.:)

lollypopek 15.02.2008 13:51

Z zewnątrz nawet nawet (tylko to wzniesienie przy końcu działki mnie drażni :/). Bryła ładna. Kafelki w kuchni nie przypadły mi do gustu są takie ponure jak na reszte domu. Niektóre pokoje sprawiają wrażenie strasznie małych. Przy następnym robieniu zdj w swoich domkach popracuj nad oświetleniem, najlepiej w dzień i przy włączonym dodatkowym świetle. Pozdro ;)

goocha 20.02.2008 17:37

Bardzo dobry.10/10

Matrax 20.02.2008 19:20

Na zewnątrz bardziej mi się podoba niż wewnątrz. Za dużo wolnego miejsca w tym pomieszczeniu gospodarczym. Ale e to pierwsyz domek to daje 6/10.

Nikol112 26.02.2008 16:49

Podoba mi sie bardzo tylko powiedz mi skad wzielas ta deske i rozne takie rzeczy np. do pralni ??????

björn borg 26.02.2008 17:02

nie przypadł mi do gustu 6/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:17.