![]() |
Odp: Modernizacja domu z ulicy Dębowej 10
Domek Śliczny 9/10
|
A ja nie oceniam bo potępiam ściąganie cudzych prac :/
|
Więc tak:
Kuchnia - Hmm... W sumie mi się podoba. Łazienka - Również mi się podoba :) Sypialnia - Czegoś mi w niej brakuje... Ogród - Baardzo łady. [QUOTE=Sheep-y]Modern w lesie? nieeee.... zdecydowanie nie. [QUOTE] A mi się właśnie podoba :) Jakaś odmiana... Jeszcze została mi bryła. I tu jest duuży minus! Chyba znasz powód? Bryła jest bardzo podobna do bryły Ulmille'a. 8/10 Pozdrawiam! Kotek23 |
Zgadzam się z poprzednikami, że to kopia już oglądanego przeze mnie na tym forum domku.
Przyznam, że czasami trudno wymyślić coś innego (uważam, że wszystkie moje chałupy są do siebie podobne), aczkolwiek mogłeś się BARDZIEJ wysilić. Jednakże lubię takie małe i w sumie przytulne domki. Zmieniłabym jednak okna na mniejsze. Ocena 5/10 |
Cytat:
No i co z tego, ze podobnie? Wg mnie bardzo fajnie i wcale nie gorzej od oryginału. To, ze Ulmille zbudował kiedys pare domów nie znaczy, ze juz nikt nigdy nie bedzie mógł budować w tym stylu... Zastanów sie :P Co do samego domku - swietny, bardzo mi sie podoba ;) Lubię taki styl. Dobrze zagospodarowałes wnetrze i slicznie urządziłes ogród. Nie wiem tylko dlaczego nazywasz to "leśnym" domem ;) Gdzie tu las? :D Nie podoba mi się tez pokrycie terenu. Jest zbyt sztuczne. Reszta - jak najbardziej okej! :) |
Cytat:
|
Cytat:
A moze powiesz co tu jest sciągnięte? :/ Dom jest swietny i tyle. Większosc domów na tym forum wyglada bardzo do siebie podobnie - mają drzwi, ściany, okna... Sami plagiatorzy!! SZOK!! Dzięki za poparcie An., bo zaczełam sądzic, ze jestem tu jedyna normalna ;) |
Wiem, że wzorowałem od stylu Ulmille'a. Jeszcze szukam własny styl. Bo mi miałem ochote budować domy... To sorry.
|
Z zewnątrz wygląda jak sto innych ''Modern domków''
Ale wewnątrz... Mmm :D Podoba mi sie bardzo ta ścianka oddzielająca salon od sypialni,tak troche jak w malutkim apartamencie.Pewnie to od Ciebie ŚCIĄGNE x] 8/10 EDIT:Zerżnąć czyjąś pracę też nie jest łatwo,a jemu się to bardzo dobrze udało (: |
Superancko!! 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:45. |